Moslims, aanslagen en zionisme

Zo 24 Februari 2008 17:25 | Geenflauwekul | 4955 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Op 7 juli 2005 werden er in diverse metrostations in Engeland een aantal bloederige aanslagen gepleegd door een organisatie die zich de Europese tak noemt van Al Quaeda. Daarna volgde een tweede serie, ditmaal was Spanje het doelwit. Onsl land is tot nu toe een aanslag bespaard gebleven, maar gaat dit ook in de toekomst zo blijven? Niet als het aan onze regering ligt.

De moslims in het Midden-Oosten worden onderdrukt door Israël, een land dat claimt het thuisland te zijn voor alle Joden in de wereld. Dit louter gebaseerd op teksten uit de Tora, hun Joodse bijbel. Hierbij bijgestaan door hun grote vriend oli(e)garchie Amerika. De Israeliers die claimen het slachtoffer te zijn van een holocaust, maar die er zelf een aan het uitvoeren zijn op de hulpeloze Palestijnen. Hoeveel duizenden vrouwen en kinderen hebben zij niet de dood ingejaagd? Dit alles met goedkeuring van Amerika en de VN. Is dat geen misdaad tegen de mensheid?

Amerika en Israël kun je met recht een wereldregering noemen want alle financiele belangen draaien om Amerika en het Israëlisch zionkapitalisme. Hun wil is wet en een ieder die indruist tegen de belangen van deze tirannen wordt een kopje kleiner gemaakt, zoals dit ook gebeurde bij Saddam Hussein (waar men een aantal valse voorwendselen gebruikte om te kunnen binnenvallen) en uiteraard niet te vergeten het bombardement op Servië. Het is slechts een kwestie van tijd totdat ook Iran ten prooi zal vallen aan de agressie van de oli(e)gargen. En dit is juist hetgeen waar Europa (die voor het grootste deel ook meedoet met deze actie's) mede voor zal gaan boeten. De aanslagen in Engeland en Madrid zijn slechts een klein voorproefje van hetgeen ons nog te wachten staat.

Aan de ene kant is het dus eigen schuld, dikke bult. Aan de andere kant echter kun je jezelf afvragen waarom er bij dit soort aanslagen altijd onschuldige burgers moeten lijden. Het grootste deel van deze burgers hebben niet gekozen voor die interventie in het Midden-Oosten. En diegenen die dit wel deden zijn er ingeluisd door de regering, die onder het mom van wereldvrede allerlei mogelijkheden ziet om als een octopus haar tentakels overal in en omheen te slaan. Wist u dat onze overheid blij is met dit soort aanslagen? Zij kan hierdoor immers onder toeziend goedkeurend oog van de bevolking de vrijheid nog verder inperken. De aanslagen in Engeland en in Amerika waren bekend bij de CIA en MI5. Heeft u er wel eens over nagedacht dat men deze aanslagen bewust liet plaatsvinden? Dit soort aanslagen zorgen er nog sneller voor dat u morgen beperkt wordt in uw vrijheid, zodat Amerika en Israel eindelijk hetgeen krijgen wat ze willen, namelijk de gehele wereld. Een poosje gelkeden werd de legitimatieplicht ingevoerd. Binnenkort staat uw vingerafdruk op uw paspoort. Overal hangen al camera's en over 10 jaar zal wellicht iedereen verplicht een chip geimplanteerd krijgen, waarmee alle bewegingsvrijheid en anonimiteit voorgoed tot het verleden zal gaan behoren. U zult opgepakt gaan worden door de FIOD als u het tuinhekje van de buurman verf en automatische worden bekeurd indien u per ongeluk het huisvuil twee minuten te vroeg buitenzet of per ongeluk een batterij in de papierbak gooit.

Zoals gezegd erg jammer dat de burger er weer het slechtste vanaf komt. Het is een verhaal zonder einde. Een spelletje van de wereldmachten waarin zowel moslims als christenen een speelballetje zijn. Het wordt tijd dat zowel de moslims als de christenen in gaan zien dat er ruimte is voor ons beiden. leder in zijn eigen wereld. Een verdraagzaam Europa zonder sharia en een Midden-Oosten zonder inmenging van het westen. Dat zou wereldvrede zijn. Maar dat willen de supernaties niet. Die willen graag verdeeldheid zaaien tussen bevolkingsgroepen. De bevolking laat zich zand in de ogen strooien door de televisie, krant en radio die alledrie worden beheerd door zionisten, met als kers op de stronttaart Geert Wilders.

Misschien dan nog wellicht te overvloede. Dit stuk is niet negatief bedoeld tegen normale Joodse mensen. Joden zijn niets minder en ook niets meer waard dan christenen of moslims. Zionistische Joden echter, claimen wel meer te zijn dan andere volkeren en maken dus eigenlijk precies dezefde fout als de door hun zo gevreesde dictator uit de 40'er jaren. Lees de Talmud er maar eens op na. Vergeleken bij de Talmud is Mijn Kampf nog een verhaaltje voor het slapen gaan.

Geschreven door Eigenheimer, gebruikt door Geenflauwekul.nl