Bravo dictator Hirsch

Za 24 November 2007 18:12 | Geenflauwekul | 2420 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Onze minister dictator Hirsch Ballin heeft het dubbelplusgoed voor met ons. Onder het mom van u heeft toch niks te verbergen zijn we weer een stap verder gekomen in het plan onze wereld compleet te veranderen in het "paradijs" van George Orwell's 1984. Wat is namelijk het geval?

 

Elk pietepeuterig wissewasje zal binnenkort gelden als een excuus van Big Brother (Nederlandse justitie en politie) uw vingerafdrukken te nemen. Dit zal voortaan gebeuren bij elke aanhouding. Bijvoorbeeld bij het pissen tegen een boom en het niet bij u hebben van uw identiteitsbewijs (ausweis bitte!) kunt u al worden aangehouden. Tegenstribbelen helpt niet want de gedankenpolizeizal desnoods mit gewalt uw vingertjes doen zwarten. U gaat als burgerlijk ongehoorzame gewoon tussen de middelgrote criminelen (de grote zitten in het bedrijfsleven, bij justitie en in onze regering) in de database van de STASI.

En natuurlijk kan men u (dankzij de nieuwe serie wetgeving op het terrorisme) al vrij snel aanhouden. Het past allemaal precies in het straatje van Bush en zijn andere Skull and Bone kameraadjes. En zo gaan we langzaam maar zeker steeds verder naar de fase waarin iedereen straks gechipt rondloopt in een wereldwijde politiestaat.

En voor dit alles bent U verantwoordelijk! U heeft immers op dit soort lui gestemd. U laat zich van alles wijs maken door uw televisie, uw nieuwe god. Maar ja, wir haben het natuurlijk niet gewusst, als straks echt de stront aan de knikker is. Zo is de mentaliteit van de "gewone" Nederlander, laks maar wel een enorm grote bek. Zijn kop in het zand en nog een pilsje en een bitterbal bij de TV. En dan de volgende dag alles herkauwen tegen zijn collega's op het werk wat hij zag op de wondere kijkdoos, want alles wat zijn god de TV zegt is waar toch?. Nee dus!!!

Maar ja, ik ben natuurlijk weer zo'n complotdenker waar jullie TV het altijd over heeft. Jullie zullen het uiteindelijk wel leren als het te laat is.

En Hirsch bravo, zo doe je het goed bij oom Bush, nu nog even je kop in de kont steken van Olmert en je bent weer zeker van 4 jaar dictatorschap.

P.S. na verloop van tijd zal de schrijver van dit artikel ook wel worden aangehouden. Die zal men wel het etiket "extreem rechts, extreem links of terrorist op plakken.

 

Reacties

  Dictatuur Onze Eigen Schuld

  Za 24 November 2007 20:10 | Vincent Brunott |

  Als ik al stem, stem ik SP. Niet echt van harte maar sinds Pim Fortuyn stem ik weer en leek de SP mij het enige, zij het in mijn ogen verre van volmaakte, bestaande tegengif tegen opkomend 'Gesundes Volksempfinden'.


  Verweg het liefst zou ik de 'driegeleding' zoals Rudolf Steiner die uiteen heeft gezet verwezenlijkt zien: Vrijheid voor het geestelijk leven (cultuur, onderwijs, religie e.d.); Gelijkheid voor het recht (i.p.v. klassenjustitie (lang niet iedereen kan een dure advocaat betalen) en tenslotte Broederschap in de economie (i.p.v. concurrentie).  Ik ben niet in staat om hier in het kort alle finesses van deze samenlevingsvorm uiteen te zetten maar iedereen die dat wil kan zichzelf daarover informeren.


  Ik ben het eens met bovenstaand artikel van 'Geenflauwekul' ookal vind ik de toon wat aan de harde kant maar mij kan de gal zo nu en dan ook flink overlopen en dat is, voor iemand die een beetje de ogen opentrekt, ook beslist geen wonder!


  In bovenstaand artikel lijkt het vraagstuk van de 'Nederlandse identiteit' definitief opgelost en dus hebben we Maxima niet meer nodig om ons te vertellen wie we zijn. Bedankt!