Waarom worden de boeken van Robin De Ruiter geboycot?

Wo 12 April 2006 15:00 | Truthseeker | 73203 keer bekeken | 5 reacties | 12 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Eerst en vooral wie is Robin de Ruiter ?

Robin de Ruiter (Enschede 1951 is in Nederland geboren schrijver. De Ruiter is echter grotendeels in Spanje opgegroeid.) In Spanje studeerde hij theologie, geschiedenis en Spaans en behaalde in 1974 zijn titel. Als schrijver begon hij zijn carrière als freelance schrijver voor diverse Spaanstalige tijdschriften. Zijn schrijf/werkgebied was die van de politiek en religie.

Later zou zich meer gaan richten op het schrijver van boeken, daarvoor doet hij altijd veel onderzoek, met name in Latijns-Amerika staat hij bekend om zijn door hun omschreven buitengewoon onderzoekvermogen. Hij werd echt heel bekend door het boek, De verborgen macht achter de Jehova's Getuigen, wat als goed inzicht geeft in de wereld van Jehova's Getuigen.

De meeste van De Ruiter's boeken werden goed verkocht en bestsellers. Diverse boeken verschenen ook in meer dan 40 landen. Eén van de bestsellers van zijn was het boek, George W. Bush en de mythe van al-Qaeda - De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001, waarvoor hij ook in 2005 De Frontier Award kreeg. Overigens verscheen het boek in Nederland via een uitgeverij die hij zelf opgericht had nadat hij geen uitgeverij kon vinden die het boek wilde uitgeven.

(Investigative journalism – Onderscheiden met de FRONTIER AWARD 2005)

De boycots volgen elkaar op!

Robin de Ruiter had als eerste het boek over de aanslagen op 11 september in Duitsland gepubliceerd. Zaken zoals de geheime CIA vluchten werden toen al in het boek vermeld. In Nederland wordt het boek doodgezwegen door de pers en veel boekhandels weigeren het te verkopen.

Ook zijn nieuw boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN wordt geboycot. Dit boek, vertaald en uitgebracht in meer dan veertig landen, voert ons langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Dit boek omvat meerdere opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde. Ze verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 bij zijn uitgever in Mexico. Maar in Nederland bleek het onmogelijk om dit boek te publiceren. Zonder uitzondering gaven gerenommeerde uitgevers te kennen dat ‘Nederland nog niet klaar was voor dit boek’.

Hetzelfde overkwam hem met de uitgave van zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda - De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001. Dit boek oogstte op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek groot succes. Ondanks het wereldwijde succes van dit boek kreeg hij van Nederlandse uitgevers commentaren als ‘te explosief’ en ‘te gevaarlijk’. En dat uitgerekend in een land als Nederland!


Maar weerstand schept kracht en in februari 2005 besloot hij het boek zelf in Nederland uit te geven. In november werd George W. Bush en de mythe van al-Qaeda bekroond met de jaarlijkse ‘Frontier Award 2005’ voor de meest spraakmakende uitgave en het diepgaande onderzoek dat eraan vooraf ging. De prijs werd ten overstaan van de voltallige media uitgereikt in Amsterdam. In tegenstelling tot in andere landen werd het boek echter door diezelfde media collectief doodgezwegen… Wat is er hier aan de hand?

Wegens het succes besloten we ook de ‘voorloper’ van het boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda in eigen beheer in het Nederlands uit te geven. De Nederlandse vertaling van De 13 Satanische Bloedlijnen is een nieuwe, geactualiseerde uitgave van het oorspronkelijke boek. Ook de nieuwe uitgave is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.


Robin de Ruiter heeft volgende boeken gepubliceerd.

George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001.

De schrijver komt in dit internationaal ‘bekroonde’ boek met een groot aantal opzienbarende feiten, waardoor een beeld van de duivelse aanslagen op 11 september 2001 ontstaat, dat sterk afwijkt van de officiële versie. Waar anderen alleen maar vragen stelden en twijfels hadden, ontwikkelt de auteur voor het eerst een hele andere versie van het gebeuren. Met brisante insider-informatie en nog nooit eerder gepubliceerde bronnen wordt er aangetoond dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. De zogenaamde terroristen waren vermoedelijk dubbelagenten. Zij dienden uitsluitend de ware schuldigen te camoufleren en hun opdracht was het spoor in de richting van de Islam te leggen. Wie nog niet weet, hoe Washington de wereld rijp maakte voor de oorlog tegen het terrorisme, kan niet om dit boek heen.

Dit boek dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. De auteur laat in dit boek niets of niemand onberoerd en toont - aan de hand van talloze feiten - de ontluisterende gang van zaken achter de schermen van de wereldpolitiek.

ISBN 90-801623-3-7
Paperback: 230 pagina's
Prijs 18,50 EURO

Ook verkrijgbaar in het Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Frans.


De 13 Satanische Bloedlijnen – Wegbereiders van de Antichrist

WAT U EIGENLIJK NIET WILDE WETEN …

Dit boek is gevaarlijk om meerdere redenen. Anders dan in populaire New age thrillers en romans voert Robin de Ruiter ons langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Slechts weinig historici zijn hiervan op de hoogte. Daarmee herschrijft de auteur onze wereldgeschiedenis vanaf het vroege Christendom tot op de dag van vandaag. Het gaat niet zo goed met deze aarde. Het gaat ook niet zo goed met de mondiale verhoudingen tussen vele landen. Maar wat is de echte reden hiervan?

Bestsellers veroveren de wereld en leidden ons op een dwaalspoor naar een bloedlijn die ons regelrecht naar de Antichrist voert. Robin de Ruiter ontmaskert nauwkeurig deze occulte bloedlijn welke teruggaat tot de tijd van de Merovingers, de Sicambriërs, het Romeinse Rijk, de Grieken en de stam Dan. Vanaf de stamvader van de stam “Dan” uit het Oude Testament tot aan de huidige politieke wereldleiders, ontsluiert Robin de Ruiter de alomtegenwoordige macht van een kleine elite: de Illuminati.

Dit boek - uitgegeven in meer dan 40 landen - is een van de meest spraakmakende publicaties over de Antichrist en zijn duivelse organisatie, zijn doelen, zijn werkwijze en zijn herkomst.

Robin de Ruiter vergt veel van zijn lezers. De (h)erkenning van de feiten in De 13 Satanische Bloedlijnen – De Wegbereiders van de Antichrist zal niemand ooit vergeten. Gelukkig bestaat er een oplossing …

… OVER DE BIJBEL EN DE ANTICHRIST

ISBN: 90-801623-4-5
Prijs 22,00 EURO
Paperback: 318 pagina's

Ook verkrijgbaar in het Duits, Turks, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Frans.


Het Joegoslavië Tribunaal: De vermoorde onschuld van Slobodan Milosevic

Alle media over de hele wereld schetsen Slobodan Milošević als “De Slachter van de Balkan”. Als u dit oordeel over de voormalige president van Joegoslavië gelooft, dan hoeft u dit boek dus niet te lezen.

Slobodan Milošević zou zichzelf hebben vergiftigd in zijn cel van de zwaar bewaakte gevangenis in Den Haag. Zijn advocaat Zdenko Tomanovic verklaarde als eerste dat Milošević geen natuurlijke dood gestorven was. En er zijn genoeg feiten waaruit blijkt dat het niet om zelfmoord ging …
De bewijsvoering van het Internationale Gerechtshof in Den Haag stond er zeer slecht voor. Het werd gaandeweg steeds duidelijker dat de aanklacht niet eens het papier waard was waarop het geschreven stond. En Milosevic stond op het punt belangrijke getuigen op te roepen die het de aanklaagster wel eens moeilijk zouden kunnen maken, zeker gezien het feit dat haar getuigen voornamelijk valse verklaringen hebben afgelegd. Met angst en beven heeft het ‘tribunaal’ dit moment naderbij zien komen.

De Russische generaal Leonid Iwaschov verklaarde: “Slobodan Milošević was de enige man die glashelder kon getuigen van de rol van Verenigde Staten tijdens de bloedige desintegratie van Joegoslavië in de jaren negentig - volledig en tot in detail. En dat is precies waarvoor hij vocht tijdens zijn terechtstelling voor oorlogsmisdaden en genocide.”

Werd Milošević misschien het zwijgen opgelegd voordat hij de misdaden van onze machthebbers pijnlijk bloot zou leggen? De dood van Milošević betekent dat degenen die Joegoslavië bombardeerden, de werkelijke daders, voor eens en voor altijd vrijuit gaan. Ze kunnen nooit meer worden vervolgd.”

WIE VERMOORDDE MILOSEVIC EN…WAAROM?

Lees de feiten en oordeel zelf …

ISBN: 90-801623-5-3
Prijs 16,90 EURO
Paperback: 122 pagina's.

Verschijnt binnenkort in beperkte oplage. Ook verkrijgbaar in het Duits en Italiaans

Hoe kan je deze boeken bestellen ?

Deze internationale bestsellers zijn verkrijgbaar via de boekhandel of met vooruitbetaling bij Mayra Publications. Stort het totaalbedrag van uw bestelling, onder vermelding van de ISBN nummers van de gewenste boeken, uw naam en adres op rekeningnummer 44.84.56.729 op naam van Mayra Publications te Enschede. U ontvangt uw bestelling binnen drie dagen thuisbezorgd zonder verzendkosten.

Bron: No-More-Lies

Reacties

  Truth

  Do 14 September 2006 06:07 | jeremiah67 |
  eindelijk iemand die nog in staat is om te denken.ik ben hier all lang me bezig en soms dacht ik dat de paranoia me te pakken had.deze wereld kennt geheime die verder gaan alls wij voor ons voorstellen kunnen.but.... NEVER SURENDER

  Interview met robin de ruiter

  Ma 18 September 2006 11:05 | Frank |

  8 september 2006

  Opmerkelijk interview met Robin de Ruiter over de New World Order
  Gisteren was in het internetprogramma Qir de een beetje Enschedese auteur Robin de Ruiter te gast. Hij is auteur van onder meer het boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda...

  Het gesprek ging niet alleen over Bush en Al Qaeda, maar vooral ook over de werkelijke machthebbers hier op aarde.
  Strekking van het verhaal is: we worden enorm voor de gek gehouden en gaan op weg naar wereldwijde fascistisch, racistische politiestaat...
  Waar of niet waar? Luister :

  https://indigo.dahstream.nl:8034/listen.pls" target="_blank">Luisteren via Winamp

  https://indigo.dahstream.nl/wma8034.asx" target="_blank">Luisteren via Windows Media Player

  Bron: https://dossierq.web-log.nl/" target="_blank">http://dossierq.web-log.nl/


  De bijbel is een boek voor zwakzinnigen.

  Di 27 Maart 2007 00:49 | BerA |

  De naiviteit...ROFL


  Doe de test als je durft.


  https://www.godisimaginary.com" target="_blank">www.godisimaginary.com


  Stop fascisme ,weg met religie.


  Robin

  Zo 21 December 2008 03:13 | Annelies |

  Ik zit op een forum, waar Robin ook is. Ik kende hem niet, wist niet wie hij was, maar we hebben dezelfde denkbeelden. En die gaan vanaf de 2e Wo tot heden.

  Waar wij het over hebben is de NWO. Daar is media-beheersing heel belangrijk. Dat gebeurt in Amerika, maar zeer zeker ook in Europa.

  Wij in Europa worden ontzettend dom gehouden voor wat er nu werkelijk gaande is. Ook de Amerikanen worden vreselijk voor de gek gehouden. De hele crisis nu is geplanned, 9/11 wordt gebruikt als trigger in Amerika om daar de boel op de kop te zetten. Let op wat er zal gebeuren na de inauguratie van Barak Obama, de achterneef van George Bush.  Het is niet de bedoeling dat wij dat allemaal weten, maar helaas, we hebben internet. Helaas voor wie? Koningin Beatrix en haar Bilderberg-groep? Mede opgericht door haar vader, Prins Bernard in 1954. Vrijheid van meningsuiting? Hier in Nederland? Nee, echt niet, dat bestaat niet en heeft nooit bestaan. En als er kampen komen voor subversieve mensen, dan zijn het de mensen die tegen de NWO zijn, die het eerst opgepakt worden. Zoals dat binnenkort in Amerika gaat gebeuren, waar al meer dan 800 kampen bemand en klaar staan. Een handtekening onder de Martial Law en alle potentiele terroristen worden afgevoerd in de FEMA-treinen.

  Ik hoop vreselijk dat ik ongelijk heb, maar ben bang dat ik gelijk heb. We zullen het over een week of 4 weten. Alex Jones zal ons op de hoogte houden.


  heeft iemand een oplossing?

  Di 23 Maart 2010 08:57 | isabella |

  Na het lezen van de lezing van Robin de Ruiter, komt de vraag op: wat nu... Het is geloofwaardig. Maar maakt het verschil of je hiervan weet of niet? Het maakt verschil als je een manier hebt om er iets aan te doen. Is er iemand die daar ideeën over heeft?