Man bewijst dat zijn tarotkaarten magisch zijn.

Zo 22 Januari 2006 23:22 | Truthseeker | 2846 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Man bewijst dat zijn tarotkaarten magisch zijn.

Een man van het FOK!-forum kan naar eigen zeggen bewijzen dat zijn tarotkaart bepaalde energiën uitstralen. Elektrische apparatuur zoals zijn webcam gaan storen als hij de kaart erbij houdt.

De 27-jarige man die als medewerker van een supermarkt op een station werkt, zegt dat zijn tarotkaarten speciale energiëen bevatten, en dat hij er een speciale band mee heeft. Displission, zoals de man zichzelf noemt laat de kaart voor zijn webcam zien waarna er een ruis op de webcam verschijnt. Wanneer hij de kaart uit beeld haalt, verdwijnt ook de ruis.

Hij toont door een andere, niet-tarot kaart te laten zien, dat deze niet de webcam laat storen en dus geen energieën uitstraalt. Volgens de man is de storing op de webcam het bewijs dat er energie in zijn tarotkaarten zit. De man gebruikt naar eigen zeggen een Creative webcam van goede kwaliteit.

De man zegt dat het echt is. Op het filmpje zijn beide handen van de man te zien, zodat het uitgesloten is dat hij met de draden rommelt. een goede vriendin, Nokwanda bevestigt dat het echt is. "Ik ken user Displission goed genoeg om te durven stellen dat trucage niet eens in zijn kop op zou komen.", zegt de 35-jarige kunstschilder.

Filmpjes (XVid formaat, rechtermuisknop, Opslaan als):

http://www.xerson.nl/files/tarotstoortwebcam1.avi (1 MB)
http://www.xerson.nl/files/tarotstoortwebcam2.avi (700kB)

Bron: Xerson.nl