Pentagon mag pers Irak betalen.

donderdag 23 maart 2006 15:15 | Truthseeker | 3425 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

WASHINGTON - De Amerikaanse strijdkrachten overtreden geen enkele regel door Iraakse journalisten te betalen voor positieve berichtgeving over de militaire operatie in Irak. Dat blijkt volgens The New York Times uit een nog geheim intern onderzoek van het Pentagon.

Eind vorig jaar werd bekend dat de Amerikaanse defensiemacht een pr-bureau heeft ingehuurd dat positieve berichten over de strijd in Irak tegen betaling slijt aan Iraakse krantenuitgeverijen en journalisten. Een onderzoekscommisie heeft vastgesteld dat er formeel geen wetten zijn overtreden. (AP)


Bron: ANP / Spits
Externe link: http://www.yayabla.nl

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti