Kolonel P.J. Corso Sr. US Army, Getuige in het (Ufo) Disclosure Project

Di 12 September 2006 17:05 | Truthseeker | 3900 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Kolonel Philip J. Corso, Sr. was een inlichtingenofficier in het leger en diende bij de National Security Council van president Eisenhower. Na zijn 21-jarige militaire carrière diende hij als een militaire analist. Kolonel Corso zag persoonlijk overleden buitenaardsen van de Roswell-crash die plaatsvond in 1947 en een UFO-vaartuig op een luchtmachtbasis. Hij heeft ook UFO’s op radar gezien die met een snelheid van 4000 mijl per uur vlogen. Toen hij op R&D (onderzoek en ontwikkeling) werkte, werden hem materialen gegeven afkomstig van buitenaardse technologie die vergaard waren na diverse crashes. Zijn taak was om deze technologie (ongemerkt) in de industrie te verwerken door die te vertellen dat het afkomstig was van buitenlandse bronnen.

Vertaling: Paul Harmans juli 2006

Bron: Boek ‘Disclosure’ van Steven M. Greer.

Onze dank gaat uit naar James Fox voor het delen van deze getuigenis


Kolonel Philip J. Corso

Kolonel Philip J. Corso, Sr.: Deze buitenaardsen zijn een andere intelligentie, ze zijn ons ver vooruit en zij hebben dat om een simpele reden bewezen – zij kunnen door de ruimte reizen en wij niet. Zo simpel is het. Hoe krijg je dat voor elkaar? Daar weten wij niets vanaf, dus moeten we beginnen bij wat we wel weten. Het kleine beetje wat we weten is de grootste gift die ze ons gegeven hebben – de buitenaardsen, niet de hardware.

Het voertuig dat ik zag was op één van de luchtmachtbases. Ik ga niet vertellen welke het was, maar het was daar en dat is het. Daar ga ik niet dieper op in. Ik had een hoop informatie over wat er binnenin het voertuig zat en ik zou er niets meer door te weten komen als ik erin zou stappen, dus dat heb ik ook niet gedaan. Ik had tekeningen over hoe het er allemaal uitzag, ik had alles wat daarin zat. Echt waar, het zou enkel uit nieuwsgierigheid zijn als ik er toch in zou stappen en in die dagen had ik geen tijd voor een dergelijke nieuwsgierigheid.

De buitenaardse, hij is een beetje anders. Hij is samengesteld uit cellen, net zoals de mens. En het voertuig is zoiets als een biologische structuur, omdat de buitenaardsen erin pasten. Bedenk dat zij die dergelijke klonen, deze wezens, maakten, zij ze zo maakten dat ze altijd pasten in structuren waarin ze moesten functioneren. Het schip zelf is een biologische structuur.

Lees het artikel hier verder:

UFOWIJZER

 

 

 

Bron: Ufowijzer.nl - Disclosure Project

Reacties

  Philip J. Corso (video)

  Ma 2 Oktober 2006 01:11 | Truthseeker |

  The Legacy of Colonel Philip J. Corso
  Nog een drietal links naar video’s waarop de zoon van Philip J. Corso vertelt over het boek: ‘The Day After Roswell’ dat zijn vader schreef.

  Deel1:  Deel2:


   


  Deel3:


  Philip Corso, Jr. - Colonel Corso, World Peace & Dawn of a New Age Deze video is van groot belang, hier vertelt de zoon (ook met de naam Philip Corso) van kolonel Philip Corso Sr. een aantal interessante voorvallen en gebeurtenissen rondom zijn vader en diens boek 'The Day After Roswell'. Tevens beantwoordt hij vele vragen van het publiek.  Bron: Ufowijzer Video