Wetenschappelijk Bewijs dat de Officiële 9/11-Lezing een Leugen Is

Vr 17 Februari 2006 02:12 | Truthseeker | 7932 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

door Frank Hoogerbeets
gepubliceerd op 16 februari 2006

13 februari 2006

Vrij snel na de gebeurtenissen van 11-9-2001 waren er mensen die grote vraagtekens zetten bij de officiële lezing van wat er op 11-9 gebeurde. Nu, viereneenhalf jaar later is er overweldigend bewijs dat deze lezing een leugen is. De vraag is, wat gaan we er aan doen? Blijven we stil zitten en laten we de zaak rusten, zodat de daders kunnen doorgaan met hun illegale handelingen? Waar zou dat toe leiden denk je? Wat zou er van onze democratie worden als wij dergelijke praktijken tolereren? En de grootste vraag die wij onszelf kunnen stellen is: "Waarom laten wij nog steeds criminelen ons land leiden en steeds meer ons leven bepalen?" Mensen van deze wereld, besef alsjeblieft wat er van deze wereld wordt als je de huidige acties toestaat die worden ondernomen door leiders die alleen maar uitzijn op macht en controle over anderen en uiteindelijk wereldheerschappij!

Sommigen denken misschien nog steeds dat de officiële lezing waar is, omdat ze gewoon niet kunnen geloven dat onze leiders in staat zouden zijn om zulke verschrikkelijke misdaden te plegen tegen hun eigen mensen. Welnu, als jij één van diegenen bent die zo emotioneel zijn dat zij de waarheid gewoon niet kunnen verdragen dat jullie leiders in staat zouden zijn om deze dingen te doen ondanks het wetenschappelijke bewijs dat zij dat wel zijn, lees dan alsjeblieft niet verder, want je zou dit alles toch niet accepteren. Emoties kunnen het vermogen om helder te denken en de feiten met een heldere geest te bestuderen blokkeren. Onze leiders en de media weten dit en maken daar misbruik van om controle over ons te krijgen. Kijk wat er is gebeurd sinds 11-9-2001: de Patriot Act, The Department of Home and Security, Afghanistan, Irak, de Amerikaanse regering die haar eigen mensen bespioneert, en zelfs de Constitutie die in twijfel wordt getrokken! Zijn jullie werkelijk bereid om jullie vrijheid op te geven om te worden beschermd tegen zogenaamd "terrorisme"? Is ons land werkelijk veiliger dan vóór 11-9? Erken het mensen, JULLIE ZIJN VOORGELOGEN DOOR JULLIE EIGEN REGERING.

Los van de wilde verhalen op internet en de bewering van onze regering dat dat allemaal samenzweringstheorieën zijn, is er wel degelijk wetenschappelijk bewijs geleverd door wetenschappers en studenten die hun eigen onderzoek hebben verricht en hebben vastgesteld dat de officiële lezing van wat er op 11-9 gebeurde, een leugen is. Ik zal enkele belangrijke feiten tonen die ons een heel andere versie geven als we die tegen het licht houden van de wetten der natuurkunde en de wetten der natuur zoals wij die kennen. Wat ik jullie hier laat zien komt van de documentaire “9/11 Eyewitness” en als je die documentaire niet zelf kunt bemachtigen, wat je zeker zou moeten proberen, dan kun je de bewijzen vinden in dit artikel.

Om te beginnen, vergeet alle zogenaamde "bewijzen" die door de regering zijn geleverd dat terroristen achter de aanslagen zaten. Alle aangereikte informatie kan makkelijk zijn vervalst met de geavanceerde middelen die de veligheidsdiensten en overheidsinstellingen tot hun beschikking hebben. Bewijs kan worden gefabriceerd en dat is ook in veel gevallen gebeurd om bepaalde doelen te bereiken, niet alleen op 11-9. Dat is geen geheim en ook niet nieuw. Bijvoorbeeld, de zogenaamde telefoongesprekken die familieleden hebben gevoerd met hun dierbaren en vrienden. Het is wetenschappelijk vastgesteld dat deze telefoongesprekken niet hebben kunnen plaatsvinden vanuit vliegtuigen die op 11.000 meter hoogte vlogen, zoals vlucht 93 (die bij Pittsburg zou zijn neergestort). Het signaal zou gewoon veel te zwak zijn. Dit is getest en bevestigd!

Maar hoe zit het met het instorten van de gebouwen? Toegegeven, op het moment dat het gebeurde was het allemaal zo verschrikkelijk dat je het niemand kwalijk kunt nemen dat men niet helder kon nadenken. Naar de beelden en films en opnames zijn nog steeds voorhanden en nu kunnen we misschien beter beseffen wat er precies gebeurde op het moment dat deze WTC-gebouwen instortten. Er zijn tenminste drie dingen die inconsistent zijn met de wetten van de natuur en natuurkunde:

Zowel vóór als na 11-9-2001 is nog nooit een hoog gebouw met stalen frame door brand ingestort.
Gebouwen die instorten ondervinden onder "normale" omstandigheden weerstand van hun eigen materiaal en kunnen daarom niet in vrije val instorten zoals de drie WTC-gebouwen dat deden.
Pyroklastische wolken, die zichtbaar werden toen elk van de drie WTC-gebouwen instortten, ontstaan alleen in gevallen waarbij hoge explosieve energieën vrijkomen, zoals bij vulkanen en gecontroleerde demolities.
Verdedigers van de officiële verklaring dat de vliegtuigcrashes en vuren verantwoordelijk waren voor de totale vernietiging van de drie WTC-gebouwen, hebben niet één enkel voorbeeld kunnen noemen van de volledige instorting van een hoog gebouw met stalen frame die door iets anders is veroorzaakt dan door gecontroleerde demolities. Alsgevolg hebben zij instortingen van gebouwen genoemd die in de verste verte niet leken op de instorting van de WTC-torens.

Lees hier verder: Ditrianum

Bron: Ditrianum