De Media maakt Charlie Sheen kapot.

Za 13 Mei 2006 10:49 | Truthseeker | 6053 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Charlie Sheen, de Platoon ster en acteur van vele andere Hollywoodfilms heeft een ware wraakactie op zich afgeroepen na het openlijk in twijfel trekken van de officiële verklaring omtrent de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

De hollywoodster bracht een maand geleden zijn twijfels naar buiten over de gebeurtenissen rond 9/11. De acteur riep op tot een vergaand onderzoek om de waarheid boven tafel te krijgen.

Tegenover het radioprogramma The Alex Jones Show zei Sheen: "Het officiële verhaal dat 19 amateurs met wat messen vier commerciële vliegtuigen kapen en hiermee 75% van hun doelwitten precies raken: dat is pas een samenzweringstheorie! Het roept veel vragen op."

Sheen zette onder meer zijn vraagtekens bij het vliegtuig dat in het Pentagon stortte. "Ik wil wel eens zien hoe dat vliegtuig al die manoeuvres heeft gemaakt." Het toestel dat zich in het Pentagon boorde, werd nooit op camera vastgelegd. Er zijn alleen foto's van het gebouw net voor en net na de inslag. "Het is aan ons om de waarheid te onthullen. We zijn dat verschuldigd aan de slachtoffers en hun families."

Sindsdien echter, is er een ware haatcampagne tegen hem aan de gang. Niet alleen beschuldigd zijn ex-vrouw hem ervan een voorliefde voor jonge meisjes te hebben, Zo komt de media zelfs met een pooier op de proppen die in de gevangenis zit. Men trekt alles uit de kast om hem zwart te maken. Wanneer bijvoorbeeld een ex-lid van het koningshuis naar buiten treedt gelooft men hem niet, en word er alles aan gedaan deze man belachelijk te maken en de boodschap waar het om draait te negeren. Maar wanneer een pooier iets openbaart is dit blijkbaar wel betrouwbaar genoeg.

Het is duidelijk dat wanneer iemand zo moedig is om in het openbaar te treden betreft gevoelige zaken waar de overheid en machthebbers liever wil dat dit verborgen blijft, men er alles aan zal doen deze persoon te negeren, belachelijk en kapot te maken, net zo lang tot ze erin slagen. De media is allermachtig.


"The Central Intelligence Agency owns everyone of any significance in the major media." ~ William Colby, Former Director, CIA”


Dat hij duidelijk kapot word gemaakt blijkt wel uit het volgende.
Neem Google News (Een zoekservice van Google, die uitsluitend in nieuwsbronnen zoekt)

Wanneer men eind maart jongsleden in Google-News zocht naar “Charlie Sheen” kreeg slechts 3 á 4 resultaten betreft Charlie Sheen’s uitspraken over 11 September. Dat dit grotendeels genegeerd werd moge wel duidelijk zijn gezien er momenteel op datzelfde Google News 62 berichten (In de Nederlandse Media) staan waarvan alle 62 berichten zo negatief mogelijk zijn over Charlie Sheen. Daar komt nog eens bij dat zijn uitspraken over 11 september ook niet meer beschikbaar zijn in de google resultaten..

Enkele uitspraken van deze week:

Charlie Sheen houdt van jonge meisjes.
Charlie Sheen ontkent dat hij heeft geprobeerd zijn vrouw Denise Richards te vermoorden.
Charlie Sheen moet op 90 meter van zijn vrouw blijven.
Charlie Sheen wordt beschuldigd van mishandeling.
Charlie Sheen heeft losse handjes.
Charlie Sheen huurde dames voor lesbische shows


De media vond zijn twijfels en vragen over 11 september blijkbaar minder belangrijk dan bovenbeschreven berichten..

In het radioprogramma van Jeff Rense was 2 weken geleden Alex Jones te gast. Hierin werd besproken dat deze karaktermoord op Charlie Sheen te voorspellen was. Charlie Sheen bewonderd Jones al jaren en zijn goede vrienden van elkaar geworden. Jones meldt dat de machthebbers op smerige manieren werken. Zo achtte hij de kans groot dat Denise Richards waarschijnlijk het volgende is voorgesteld:
A) Je maakt Charlie Sheen zwart en je carrière zal voorspoedig lopen.
Of …
B) …. vul zelf maar in.

Dit is helaas de manier waarop er in Hollywood, de Media, en politiek te werk wordt gegaan.

In het geval van Charlie Sheen is makkelijk het verband te leggen dat al deze negatieve berichtgeving over hem vlak na zijn vragen over 11 september 2001 enkel als doel hebben zijn geloofwaardigheid naar beneden te halen. Dit dient slechts als wraakactie omdat hij het de regering-Bush, die het toch al zwaar heeft te verduren, moeilijk maakt d.m.v. een paar vragen die zoveel mensen stellen. De vragen waar het allemaal om draait, vragen t.b.v. het algemeen belang, worden compleet genegeerd. De enige reden die hiervoor is te bedenken, is dat zij deze vragen niet fatsoenlijk kunnen en willen beantwoorden.

Hoe het met Charlie Sheen zal aflopen zal de tijd ons leren.

Bron: Yayabla