Man vindt Waterstofmotor uit... en sterft!

Ma 17 April 2006 23:35 | Truthseeker | 10172 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

door Pamela Hemelrijk
Begin jaren negentig bracht een lokaal tv station in Californië een opmerkelijk bericht: “Goed nieuws voor automobilisten! Een eeuwenoude droom lijkt verwezijnlijkt! In Ohio heeft een plaatselijke uitvinder, Stanley Meyer, een motor ontwikkeld die rijdt op – believe it or not: WATER!”
Het item werd gebracht op een luchtige toon, alsof het hier een grappige curiositeit betrof. Terwijl we hier, als het bericht tenminste juist was, toch te maken hadden met een doorbraak van olympische proporties, die de macht van de OPEC-landen (en de winsten van de oliemaatschappijen!) in één klap zou wegvagen.
Maar de twee anchorlieden van Action News presenteerden deze scoop van de eeuw alsof het een lollig human-interest item was. Waren ze daar nou werkelijk zo stom, bij Action News, dat ze de onmetelijke draagwijdte van dit nieuws niet inzagen? Of verdachten ze Meyer er heimelijk van dat hij de kluit belazerde met zijn watermotor? Maar als ze het zaakje niet vertrouwden, waarom dan toch een reportage aan zijn uitvinding gewijd?

Zie voor het bewuste Action News filmpje deze link.

Bron: Klokkenluideronline