'Moszkowicz heeft informatie over corruptie bij Justitie'

Do 22 Februari 2007 17:36 | Truthseeker | 6136 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Moet Bram Moszkowicz kapot om wat hij weet over Justitie?

Een feit: de Amsterdamse topcrimineel Mink K. runde een 'speciaal fonds' voor het omkopen van justitie-mensen. Deze onthulling door De Telegraaf ligt ten grondslag aan de behandeling die journalisten Bart Mos en Joost de Haas van De Telegraaf ten deel is gevallen zonder dat er sprake was van welke onrechtmatigheid dan ook van hun kant. Het betrof hier pure intimidatie.
Een feit: niemand heeft ooit de vraag durven stellen: welke justitiemensen zijn dan omgekocht met de 'miljoenen van Mink'? Volgens De Telegraaf zijn er ook hoge mensen omgekocht zoals officieren van justitie. We kunnen gerust aannemen dat deze officieren niet verbonden zijn aan de parketten van Assen of Almelo.
Een feit: met de 'miljoenen van Mink' (en wellicht ook met ander geld) is door de 'mafia' 'informatie' gekocht bij politie en OM. Deze informatie werd aangeleverd in de vorm van floppy's en memory-sticks. Toen de informatie die daarop stond was 'veiliggesteld' zijn deze 'informatiedragers' weer 'teruggebracht' naar de 'rechtmatige eigenaren' door ze bewust overal te laten 'rondslingeren'. Dit bij wijze van 'contra-strategie' om Justitie nog verder in diskrediet te brengen.
Een feit: Bram Moszkowicz heeft vanuit zijn jarenlange relatie met Willem Holleeder die natuurlijk weer allerlei contacten had met Mink K. en vanuit andere bronnen uitgebreide kennis van de corruptie-praktijken van de 'groep Mink'.
De conclusie: Moszkowicz weet welke mensen van Justitie zich hebben laten omkopen en is dus van levensgevaar voor de Staat! Het antwoord van de Staat is even voorspelbaar als effectief: de criminalisering van Moszkowicz zelf!

Nu is ook te begrijpen waarom Moszkowicz onder geen enkel beding mag optreden als advocaat van Willem Holleeder. Onder zijn leiding zou de verdediging deze belastende informatie over Justitie immers kunnen uitspelen in de rechtzaal waardoor alle praktijken van Justitie op straat zouden komen te liggen. Het is natuurlijk mogelijk dat al deze feiten onder de nieuwe advocaat van Holleeder evenzogoed naar buiten komen, maar het uitstel wat het gevolg is van de hele operatie 'sloop Bram' heeft in elk geval tot gevolg dat er weer nieuwe mist kan worden gecreeerd en Justitie weer nieuwe strategieen kan bedenken over hoe ze hun eigen vuile was binnenboord kunnen houden. Daarnaast is het goed denknaar dat Justitie deze nieuwe advocaat 'adieert' zoals wel vaker is gebeurd, bijvoorbeeld met Peter Nicolai, de voormalige advocaat van Edwin de Roy van prinses Margarita. Staan er opeens twee geleufhoeden voor de deur van je kantoor die je gaan 'uitleggen' hoe de 'verdediging precies gevoerd moet gaan worden'. Bij Moszkowicz kan de Staat dit soort grappen al lang niet meer uithalen, juist omdat hij een echte en goede advocaat is die all the way gaat voor zijn clienten!

Ziet dan niemand het patroon? Eerst worden Bart Mos en Joost de Haas 'aangepakt' op grond van nietszeggende argumenten. Vervolgens gebeurt exact hetzelfde met Moszkowicz! Waarom zou Justitie zulke grote risico's nemen om journalisten van de grootste krant van Nederland en 's lands bekendste advocaat te gaan zieken en intimideren als de belangen om dat te doen niet van de allerhoogste categorie zijn, namelijk de geloofwaardigheid van het hele systeem zelf? Je zou er haast filosofisch van worden!
Zie ook voorgaande berichtgeving van Klokkenluideronline over Moszkowicz:
     

Bron: KLO