Charlie Sheen en 9/11 conspiracy

Vr 7 April 2006 20:38 | Truthseeker | 5143 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen
11 September en samenzweringstheorieën

Al jarenlang doen er terecht samenzweringstheorieën de ronde over wat zich nu precies heeft voorgedaan op en rond 11 september 2001. In die eerste dagen na het instorten van de Twin Towers leek iedereen het erover eens dat Osama Bin Laden en zijn terreurorganisatie Al Qaida verantwoordelijk waren voor de aanslagen. Maar met het verstrijken van de jaren begonnen ook andere geluiden te klinken.

De aanslag zou te voorkomen zijn geweest als belangrijke aanwijzingen niet waren genegeerd door de veiligheidsdiensten. De conservatieve krachten rond president Bush zouden de aanslagen hebben aangegrepen om hun al even conservatieve beleid er door te drukken. En sommige mensen menen zelfs dat de aanslagen eigenhandig door de Amerikaanse president zouden zijn georganiseerd.

Afgelopen week blies Hollywood-ster Charlie Sheen de geruchten weer nieuw leven in door op een radiostation te verkondigen dat hij de nodige vraagtekens plaatste bij de officiële lezing rond de toedracht van 11 september. En blijkbaar staat Sheen daarin niet alleen want volgens een peiling zou maar liefst 80 % van de Amerikaanse bevolking de twijfels van Charlie Sheen delen. In debat met:
Ruth Oldenziel, Amerika deskundige
Arend jan Boekestijn, historicus. In 2003 toegetreden tot een klankbordgroep van de Nederlandse minister van Defensie
Albert Toby, woordvoerder van zakenman Jimmy Walter, een rijke zakenman die een nieuw onderzoek eist naar de ware toedracht van 11 september


beluister de radio uitzending online:
windows breedband
windows smalband
real breedband
real smallband

mp3 Versie (Opslaan als)

 Radio1 - uitzending 30-03-2006 - 1 op de Middag. KRO

Bron: 1 op de Middag