Jongen kan lepels buigen met gedachten (+ Video)

Sunday 12 February 2006 11:58 | Truthseeker | 6064 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

UTRECHT - Een jongen uit Utrecht claimt dat hij lepels kan buigen met zijn gedachten. Hij kan dit met aangereikte willekeurige lepels, die hij met zijn gedachten ombuigt.

De 18-jarige jongen, Stan, was op jonge leeftijd gefascineerd door het telekinese-fenomeen. Door zijn sterke geloof in dit fenomeen en zijn vermogen de wereld te zien als een lucide droom heeft hij naar eigen zeggen de gave getraind.

De bekende lepelbuiger Uri Geller gebruikt halfingezaagde lepels die hij door kracht van zijn vingers weet te breken. Stan gebruikt volgens getuigen originele ongeprepareerde lepels.

"Er zijn veel claims op dit gebied, maar zijn vermogen is absoluut niet te verwarren met bedrog. Ik had hem dan ook eens gevraagd om dit vast te leggen op video", aldus een vriend van hem. Kijk hier (XViD avi 2,3MB) voor de opname.

Met dank aan: www.xerson.nl.

Bron: Xerson.nl

 Quote

Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten, zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden, legers mieren verdwaasd rondtrekken, trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek, bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen, als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven, weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
waarschinlijk een indiaan