Jongen kan lepels buigen met gedachten (+ Video)

Sunday 12 February 2006 11:58 | Truthseeker | 6184 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

UTRECHT - Een jongen uit Utrecht claimt dat hij lepels kan buigen met zijn gedachten. Hij kan dit met aangereikte willekeurige lepels, die hij met zijn gedachten ombuigt.

De 18-jarige jongen, Stan, was op jonge leeftijd gefascineerd door het telekinese-fenomeen. Door zijn sterke geloof in dit fenomeen en zijn vermogen de wereld te zien als een lucide droom heeft hij naar eigen zeggen de gave getraind.

De bekende lepelbuiger Uri Geller gebruikt halfingezaagde lepels die hij door kracht van zijn vingers weet te breken. Stan gebruikt volgens getuigen originele ongeprepareerde lepels.

"Er zijn veel claims op dit gebied, maar zijn vermogen is absoluut niet te verwarren met bedrog. Ik had hem dan ook eens gevraagd om dit vast te leggen op video", aldus een vriend van hem. Kijk hier (XViD avi 2,3MB) voor de opname.

Met dank aan: www.xerson.nl.

Bron: Xerson.nl

 Quote

Buddhism has the characteristics of what would be expected in a cosmic religion for the future: It transcends a personal God, avoids dogmas and theology; it covers both the natural and the spiritual, and it is based on a religious sense aspiring from the experience of all things, natural and spiritual, as a meaningful unity.