Jongen kan lepels buigen met gedachten (+ Video)

zondag 12 februari 2006 11:58 | Truthseeker | 6814 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

UTRECHT - Een jongen uit Utrecht claimt dat hij lepels kan buigen met zijn gedachten. Hij kan dit met aangereikte willekeurige lepels, die hij met zijn gedachten ombuigt.

De 18-jarige jongen, Stan, was op jonge leeftijd gefascineerd door het telekinese-fenomeen. Door zijn sterke geloof in dit fenomeen en zijn vermogen de wereld te zien als een lucide droom heeft hij naar eigen zeggen de gave getraind.

De bekende lepelbuiger Uri Geller gebruikt halfingezaagde lepels die hij door kracht van zijn vingers weet te breken. Stan gebruikt volgens getuigen originele ongeprepareerde lepels.

"Er zijn veel claims op dit gebied, maar zijn vermogen is absoluut niet te verwarren met bedrog. Ik had hem dan ook eens gevraagd om dit vast te leggen op video", aldus een vriend van hem. Kijk hier (XViD avi 2,3MB) voor de opname.

Met dank aan: www.xerson.nl.

Bron: Xerson.nl

 Quote

The sharing of joy, whether physical, emotional, psychic, or intellectual, forms a bridge between the sharers which can be the basis for understanding much of what is not shared between them, and lessens the threat of their difference.
Audre Lorde