Victor Schauberger; Het levende water (video)

Do 22 Februari 2007 16:45 | Truthseeker | 7658 keer bekeken | 1 reactie | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De Oostenrijkse natuurwetenschapper, uitvinder, filosoof en boswachter Viktor Schauberger sprak,Viktor Schauberger zoals een indiaan, de taal van de natuur.

Dankzij zijn uitstekende waarnemingsvermogen en intuïtie begreep hij hoe sterk dieren, planten, stenen, water en bodems met elkaar verbonden zijn. Schauberger was de eerste wetenschapper die begreep hoe forellen tegen watervallen kunnen opzwemmen.

Door de natuur te bestuderen kwam Schauberger tot de conclusie dat water een levende entiteit is; “behandel water als een levend lichaam; het moet ademen, bewegen en voeding (mineralen) tot zich nemen”.

Wat uit onze kraan komt heeft nauwelijks meer iets met (levend; lees gezond) water te maken.
Leidingwater heeft een lange rechte weg afgelegd voordat wij het uit de kraan tappen. Ook heeft het nog allerlei chemische reinigingsprocessen ondergaan. Hierbij verliest het zijn energetische waarde.

Maar wat blijkt? Als water kan stromen zoals het wil, zo ontdekte Schauberger, krijgt het zijn natuurlijke levenskracht weer terug. 'Vitaal water draagt bij aan een gezond, fit en vitaal lichaam'. Het principe van de watervitalisator is bedacht door Schauberger om leidingwater weer 'levend' te maken. Door de wervelende beweging regenereert het water en krijgt daardoor zijn oorspronkelijke levensopbouwende krachten terug.

Door de manier waarop wij water tegenwoordig behandelen (indammen, kanaliseren, vervuiling enz..) scheppen wij een ziekelijk lichaam. Bijvoorbeeld; water is het meest vitaal om en nabij de temperatuur van 4 graden. Daarboven wordt het lui en indien de temperatuur te lang te hoog blijft is het vatbaar voor ziektes. 'Water dat blootgesteld is aan zonlicht is moe en lui. 's Nachts daarentegen en met name bij maanlicht, is het fris en levendig”.

Lees hier verder.

Bron: GW

Reacties

  Symposium over water

  Vr 23 Februari 2007 13:46 | louise |

  Goed artikel Truthseeker


  In het kader van water is er een morgen een Symposium met Alexander Lauterwasser
  (Duitstalig) over de scheppingskracht van het onzichtbare in water.


  Water, de basis van ons leven
  Titel Symposium over water
  Organisator Chris Vree
  Waar Amsterdam
  Afspraakplaats Geert Groote School
  Afspraaktijd 10.00
  Wanneer 24-02-2007
  Beschrijving Symposium over water met Alexander Lauterwasser. Hij onderzoekt op wetenschappelijke wijze de werking van geluid op water en laat zo de Chladnische klankfiguren op het water ontstaan. Zeer bijzonder foto en filmmateriaal heeft dit opgeleverd, welke tijdens het symposium worden getoond. Zeer interessante levenskrachten uitingen voor ieder die geïnteresseerd is in alles wat met water en leven te maken heeft.
  Categorie educatief
  Extra info c.vree[a]wanadoo.nl
  https://www.indruk.eu/lauterwasser" target="_blank">Website www.indruk.eu/lauterwasser


  Titel Symposium over water Organisator Chris Vree Waar Amsterdam Afspraakplaats Geert Groote School Afspraaktijd 10.00 Wanneer 24-02-2007 Beschrijving Symposium over water met Alexander Lauterwasser. Hij onderzoekt op wetenschappelijke wijze de werking van geluid op water en laat zo de Chladnische klankfiguren op het water ontstaan. Zeer bijzonder foto en filmmateriaal heeft dit opgeleverd, welke tijdens het symposium worden getoond. Zeer interessante levenskrachten uitingen voor ieder die geïnteresseerd is in alles wat met water en leven te maken heeft. Categorie educatief Extra info c.vree[a]wanadoo.nl