Bewustwording neemt (beetje) toe.

Do 8 Februari 2007 09:47 | Truthseeker | 2879 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Op Grenswetenschap.nl staat het volgende te lezen:

Ik maakte vandaag zoals gebruikelijk een kort rondje langs de persberichten van afgelopen week. Het viel mij op dat tussen de gebruikelijke doem, moord en brand verhalen een paar kleine maar significante artikeltjes te vinden waren die mij persoonlijk tot vreugde stemde. Het lijkt namelijk wel of denkraampjes weer wat verder open mogen.

"Metaphysics: a 'third stream' of US religion" kopt de Christian Sceince Monitor boven een artikel waarin met stelt dat er in Amerika steeds meer spirituele boeken worden geschreven. Kwamen er in 1986 slechts 303 'zweverige 'boeken uit in 1996 waren dat er al 1.325. In 2006 nam het aantal uitgebrachte boekwerkjes toe tot 4.747. Een tijdelijke opleving van de 'new age 'beweging of begint het volk nu eindelijk door te hebben dat de aloude dogma's niet meer voldoende zijn?

Ook in Nederland is het spirituele denken weer een stapje verder blijkt uit onderstaan bericht;
Almere krijgt een vedische woonwijk. De stichting Vredeswijk Almere wil 150 woningen op vedische grondslag laten ontwerpen en bouwen. De architecten zijn geïnspireerd door de oosterse bewustzijnsleer van Maharishi Mahesh Yogi. Volgens de stichting toonden al 125 gezinnen hun interesse.

De Canadese krant "The Canadian" volgt de trent van het openen van denkramen. Onlangs publiceerde zij een artikel onder de de kop: "UFOs are as common in Space as planes in the sky Space Agency experts say".
UFOS zijn dus zo normaal als vliegtuigen. De krant baseert deze conclusie op uitspraken van onder ander astronauten (zie bijvoorbeeld het filmpje hieronder) en een onderzoeksartikel uit de India Daily. Natuurlijk zijn UFO's zo normaal als vliegtuigen maar het gebeurt niet al te vaak dat main stream media dergelijk berichten zonder het bekende vervelende smalende toontje naar buiten brengt.


(3:46 min)

Bron: GW