Nederlandse pers onder de loep van Amerikanen

Do 19 Oktober 2006 00:23 | Truthseeker | 3726 keer bekeken | 4 reacties | 0 x aanbevolen

Klokkenluideronline.nl meldt het volgende:

AMERIKANEN GAAN ALLE MEDIA TER WERELD SCREENEN.

De kreet 'stop de persen' krijgt wel een hele macabere bijklank met het nieuws dat vorige week doorkwam dat de Amerikaanse geheime diensten onder aanvoering van Homeland Security bezig zijn met het ontwikkelen van software om alle media ter wereld 24/7 te kunnen screenen op anti-Amerikaanse sentimenten. De Herald Tribune had hier onlangs een stuk over en ook het Franse persbureau AFP signaleerde het enorme gevaar van deze ontwikkeling. Lees het en huiver. De conclusie van dit alles kan niet anders luiden dan dat we binnen de niet al te lange toekomst allemaal Amerikaanse oorlogspropaganda moeten gaan voeren en dat alle journalisten een leidende rol krijgen toebedeeld in de strijd tegen het terrorisme.

De Nederlandse media zwegen natuurlijk compleet over deze naderende Amerikaanse persbreidel. De journalistieke criminelen van NRC Handelsblad hebben zich trouwens jaren geleden al uitgeleverd aan de macht. De internetsite planet.nl bracht als enig Nederlands medium van betekenis wel een artikel onder de uitstekende kop 'VS willen Volkskrant en NOVA screenen'.
Het is werkelijk niet voor te stellen: de mainstream-media in ons land zijn nog schofteriger en kwalijker dan zelfs de grootste cynicus ook maar zou durven denken of vermoeden! Worden ze vanuit de VS concreet bedreigd met censuur dan zijn ze te bescheten en te laf om daar uberhaupt over te berichten!. En dat terwijl de lezers toch al massal wegrennen! Hoe zou dat toch komen, Pieter Bilderberg Broertjes en Birgit Ad Interim Donker van NRC? Is het soms zo dat steeds meer lezers ontdekken ook door sites als deze dat de wijze waarop jullie journalistiek menen te kunnen bedrijven van een weerzinwekkende slaafsheid is?

Bron: Klokkenluideronline

--------------------------------------

Mochten ze ook interesse hebben om Yayabla te 'screenen' dan mogen ze hier Links hun resultaat bekenbaar maken in het Beoordelingsformulier.

 

 

Bron: KLO

Reacties

  das dan weer een mysterie minder

  Do 19 Oktober 2006 00:30 | Frank |
  Ik dacht al waar komen al die amerikanen toch vandaan de laatste tijd.. kijk maar in de stats. 3% van al het bezoek is uit america. Volgens deze stats valt Nederland ook niet onder de EU hihi


  War on War?

  Do 19 Oktober 2006 02:41 | Frank |

  Ach als je nu maar gewoon mak als een lammetje meeloopt dan heb je niks te vre e e zen.

  Ik hoop dat het een beetje overkomt dat ik een schaap na doe.  intresse van de Homeland Security in Blog''s/internetsite''s ?

  Do 19 Oktober 2006 20:53 | Angelique |

  dan hebben ze veel werk en zien spoken.groetjes Angelique


  Pieter Broertjes? Hier ist Bernhard aus der Himmel!

  Ma 23 Oktober 2006 19:25 | Frank |

  Ha der Pieter! Ik hoor hier boven in das Walhalla dat het nicht zo gut met ons krantje geht. Der Jan Blokker is zu Folkert gegangen! Das macht man doch niet! Als ich nog gelebt had zou ik wel wat mannetjes op der Jan hebben afgestuurd om hem eine Lesse zu lernen! Der scheisshund! Maar goed, was haben wir gelachen he, damals met die interviews! Aber was machen wir nun met de platz van der Jan in de krant?


  Wie gaat die columns schreiben? Du kanst Maxima fragen oder die Laurentien. Die Laurentien hat ja Journalismus studiert! Was wilst Du noch mehr? Die beiden kunnen ach abwisselend schreiben: dan machen wir LaMa statt CaMu! Ich kan selbt ook stukjes schreiben hier aus der Himmel. Ich gebe die Leser ook maar deine 06-nummer so dass jeder die stukjes schreiben wil dir anrufen kan: 06-55783035. Grusse! Und hou vol mit De Volkskrant! Denk aan de Leibespruch van de SS: was uns nicht totet, macht uns nur harter!


  Eerder noemde uw ombudsman de verwikkelingen bij PCM rond de gratis ‘kwaliteitskrant’ een ‘operette’ maar deze operette krijgt nu bizarre en macabere kantjes. We gingen er tot dusver namelijk vanuit dat Pieter Broertjes een harde toezegging op zak had van charismatische Ton om met zijn redactie de gratis krant te mogen maken. Zelfs uw ombudsman had niet kunnen bevroeden dat Broertjes zo dom zou zijn publiek te gaan zonder rugdekking. Maar PCM-watcher Hubert Smeets van De Groene weet nu te melden dat Broertjes die toezegging helemaal niet had en powerplay heeft gespeeld om charismatische Ton onder druk te zetten… Tot twee keer toe zelfs, eerst door de komst van de gratis Volkskrant met veel aplomb aan te kondigen en later, toen hij nog steeds geen groen licht van charismatische Ton had gekregen, door mensen te benoemen en te gaan werven…. Als dat waar is, kan het niet anders dan dat de dagen van Broertjes voorbij zijn. Althans: als charismatische Ton niet eerder de pleiterik maakt. Want dat een van beiden bij PCM zal moeten vertrekken is nu onvermijdelijk.

  Bron: http://www.nrcombudsman.nl