De gelukkigste man van de wereld.

Wo 31 Januari 2007 11:07 | Truthseeker | 2771 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Voor de wetenschap is hij de gelukkigste man van de wereld. Zijn level van mind control is verbazingwekkend. Nu moet Matthieu Ricard, 60 jaar een Franse academische boeddhistische monnik, zijn geheimen delen met de hele wereld om de wereld gelukkiger te maken. Hij zelf zegt: Geluk is een vaardigheid die we ons allemaal kunnen aanleren.

Zijn raad kon niet beter uitkomen vandaag want morgen is in Groot-Brittannië volgens wetenschap formules de meest miserabele dag van het jaar.

De kerstsfeer is weg, het is winter, gebrek aan motivatie is weg en dit draagt allemaal bij aan trieste gedachten. Keer je dit om, zul je het geluk aanvaarden, dat hebben studies aangetoond. M. Ricard, die de Franse tolk voor de geestelijke leider van Tibet is, Dalai Lama, nam aan proeven deel om aan te tonen dat hersenen de opleiding in de vorm van meditatie een overweldigende verandering in niveaus van geluk aftasten. Het geeft in de linker hersenhelft een chemische reactie. Op het moment van geluk is de rechterkant, die negatieve reacties uit zend onderdrukt. Maar het belangrijkste was het hoofd en de schouders tijdens meditatie.

Je geest is buigzaam, vertelde Ricard gisteren aan een journalist. "Ons leven kan door zelfs een minimale verandering worden omgezet hoe wij onze gedachten beheren en waarnemen en de wereld interpreteren. Het geluk is een vaardigheid. Het vereist inspanning en tijd."

Lees hier verder op wereldgeheimen.nl

 

Bron: Wereldgeheimen