Investeringsspionage en het witte huis

vrijdag 21 april 2006 15:52 | Truthseeker | 3190 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Handel met voorkennis van Enron en de betrokkenheid van CIA en FBI.

De actieve CIA en FBI agenten zijn uitgeleend aan Enron voor collectieve spionage voor doeleinden. Er is een sterk bewijs dat de FBI en andere belangrijke overheidsinstanties betrokken zijn geweest bij onderhandse handelswinsten dan aanvankelijk is gedacht.

Doch het JCIC (Joint congressional Intelligence Committee) heeft niet publiekelijk kennis gegeven dat ze al van tevoren op de hoogte waren van de aanvallen, en er dus ook niet van geprofiteerd konden hebben op de beurs

Tijdens een telefoongesprek, met de CIA, liet woordvoerder Tom Crispell weten dat de CIA categorisch ontkent de beurs real-time in de gaten te houden voorafgaand aan 11 september, en dat geen gebruik is gemaakt van software zoals Proscecutor management information system (Promis) of door gebruik te maken van het Echelon satelliet monitor systeem.

Toen we hem vroegen of de CIA de financiële beurzen wereldwijd in de gaten hield vanwege veiligheidsredenen, liet hij me weten hier niet van op de hoogte te zijn, hij kon niet vertellen wat andere landen deden om hun beurzen in de gaten te houden

CIA, 11 sept. onderzoeken en spionage worden ook in verband gebracht met de Enron praktijken

Lees hier verder.Bron: Wereldgeheimen

 Quote

Acceptatie is niet passiviteit of een inactieve staat. Ik zeg niet dat je de wereld niet kunt veranderen, dingen rechtzetten, of kwaad vervangen door goed. Acceptatie is in feite, de eerste stap naar succesvolle actie. Als je een situatie niet helemaal precies accepteert zoals die is, zul je moeite hebben deze te veranderen. Sterker nog, als je een situatie niet helemaal accepteert zoals die is, zul je nooit echt weten of deze moet worden veranderd.
Peter McWilliams