Bill Gates wil niet meer de rijkste ter wereld zijn

Vr 5 Mei 2006 02:05 | Truthseeker | 6172 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

AMSTERDAM - Bill Gates wenst dat hij niet de rijkste man ter wereld is. De oprichter van het softwarebedrijf Microsoft zei dat woensdag in een interview met het Amerikaanse tv-station CNBC. "Van rijk zijn komt weinig goeds. Het zet je alleen maar in de kijker."

Het tijdschrift Forbes Magazine schatte het vermogen van Gates dit jaar op bijna veertig miljard euro. De zakenman schenkt jaarlijks met zijn vrouw Melinda tientallen miljoenen aan liefdadigheidsinstellingen. Gates werd niet gevraagd of hij misschien meer geld aan goede doelen gaat weggeven.

Gates heeft in tegenstelling tot andere rijke Amerikanen geen ambities de politiek in te stappen, zei hij tegen CNBC. "Ik ben absoluut geen politicus en ik denk ook niet dat ik het leuk zal vinden. Ik ben beter in wat ik nu doe."

-------------------------------------------

IS Bill Gates wel de rijkste man ter wereld?

Een quote uit het artikel 'Het (ongeziene) Rothschild Imperium' leert ons:

Zo staat officieel Bill Gates (Microsoft corp) helemaal boven aan het lijstje voor de rijkste mensen van de wereld. Dit lijkt echter een schimmige leugen te zijn. Rothschild heeft haar familienaam altijd al uit de media gehouden, en zeer zeker om voor de wereld niet op te vallen. Frederick Morton, de officiële biograaf van de familie Rothschild (tevens is hij iemand die eventjes dieper in de achtergronden en bankzaken van de familie groef dan aanvankelijk de bedoeling was), stelde dat de familie in 1850 al zo’n dik $ 6 Miljard beheerde. En wanneer we dit bedrag (slordig) om zouden rekenen met de groei ervan tussen de 4% en 8% onder het mom van investering over dik 150 jaren, dan komen we in verschillende percentages uit op de volgende bedragen;
$ 1,9 Triljoen (voor 4%)

$ 7,8 Triljoen (voor 5%)

$ 31,5 Triljoen (voor 6%)

$ 125,189.1 Triljoen (voor 7%)

$ 491,409.0 Triljoen (voor 8%)

(bron; www.wealth4freedom.com - The Rothschilds, LBMA, and Gold)


 

Bron: achtergeslotendeuren.punt.nl