VS overheid heeft radiografische implantaten die de hersenen kunnen binnendringen

dinsdag 17 oktober 2006 17:49 | Truthseeker | 4377 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Wetenschappers hebben een implantaat ontwikkeld dat radiografisch zijn weg door het lichaam baant naar zenuwcellen, zich verbindt aan de zenuwcellen, en vandaar middels radiosignalen de zenuwcellen aangestuurd en afgelezen kunnen worden. Dit meldt New Scientist.

Het implantaat dat ontwikkeld is door het Lawrence Livermore National Laboratory betreft een kleine elektrische unit vastgemaakt aan een polymeren omhulsel van enkele milimeters lang. Het omhulsel heeft kleine gouden deeltjes op de punt en er wordt draadloos een kleine stroom geinduceerd door een magnetisch veld.

Lees hier op Xerson verder:

Bron: New Scientist - Xerson

Reacties

  Sounds like a babelfish

  dinsdag 17 oktober 2006 18:33 | Frank |

  "you''d better be prepared for the jump into hyperspace. It''s unpleasantly like being drunk."

  "What''s so unpleasant about being drunk?"

  "You ask a glass of water."

  Arthur thought about this.

  "Ford," he said.

  "Yeah?"

  "What''s this fish doing in my ear?"

  "It''s translating for you. It''s a Babel fish. Look it up in the book if you like."

  He tossed over The Hitchhiker''s Guide to the Galaxy and then curled himself up into a foetal ball to prepare himself for the jump.

  At that moment the bottom fell out of Arthur''s mind.


 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh