The Guardian: Baby Grey alien gevonden in inmaakpot

Ma 6 Februari 2006 22:07 | Truthseeker | 6623 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Monday 06 February 2006

GUNTHORPE - In het Engelse Gunthorpe in de regio North Norfolk is een inmaakpot gevonden met daarin wat op een baby-alien lijkt. De alien lijkt erg op de type Grey-aliens die door talloze mensen gezien zouden zijn. Dit meldt de Britse krant The Guardian.

Barney Broom vond in het schuurtje van een huisje die hij gekocht heeft een inmaakpot met daarin een kleine Grey. De pot was gewikkeld in een krant, The Daily Mirror, uit 1947, het jaar waarin een UFO bij Roswell gecrasht zou zijn en waarbij lichamen van Greys gevonden zou zijn.

Nadat in dat jaar de autoriteiten in de eerste instantie meldde dat het ging om een vliegende schotel met daarin kleine grijze wezens, publiceerden ze later een persbericht dat het om een weerballon gegaan zou zijn.

Het pand bevindt zich 70 kilometer van twee grote Amerikaanse luchtmachtbasissen, de RAF Lakenheath en de RAF Mildenhall. Er wonen veel mannen en vrouwen in de regio die bij deze basissen werken.

Mr. Broom had het huisje vier maanden geleden gekocht, en ontdekte de pot in een stoffig hoekje samen met andere kranten. Vermoedelijk is de 30cm grote baby-alien achtergelaten door een vorige bewoner die op een van de basissen gewerkt heeft. De Grey heeft een serienummer op een van zijn vier-tenige voeten.

"Het is het makkelijkst om het als nep af te doen", zegt professor Adam Roberts, een science-fiction expert. "Het feit dat het echter nabij een US air base gevonden is suggereert dat er toch een militair aspect aanzit". Een woordvoerster van defensie ontkent dat zij aliens op sterk water hebben gezet.

Roberts zegt echter dat hij niet verbaasd is dat de overheid het ontkent: "Dat zijn de US Air force regels. Ze dienen buitenaardse ontmoetingen te ontkennen. Het is goed mogelijk dat ze verhalen verdraaien om schaduwactiviteiten te verhullen".

Vertaling: Xerson.nl

Bron: Vertaling: Xerson.nl | Bron: The Guardian