LIJST14 heeft jouw hulp nodig! Oproep aan iedereen in Nederland!

Do 2 November 2006 17:21 | Truthseeker | 2459 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Voor de postercampagne van Lijst14 heeft de partij door het gehele land plakkers nodig. Ze zoeken enthousiaste vrijwilligers die in samenwerking met hun regionale coördinatoren het hele land vol willen plakken met Lijst14 posters.Optie 1: je hebt tijd en zin om jouw gemeente vol te plakken. Meld je dan bij jouw provinciale coördinator (email-adressen van iedere coördinator hieronder). Daar kan je de posters afhalen en ze daarna in je eigen gemeente aanplakken.
Let op: iedere gemeente heeft zijn eigen regels m.b.t. het aanplakken! Kijk op de website van jouw gemeente om te zien wat de regels zijn en houd je daaraan!

Optie 2: je hebt tijd, zin en een paar enthousiaste vrienden met een auto. Meld je dan aan als team bij je provinciale coördinator. Een team kan bijvoorbeeld van gemeente tot gemeente rijden en in een paar dagen de hele provincie volplakken. Ook hier geldt: zoek van tevoren uit wat de regels zijn in de gemeenten waar je gaat plakken en houd je daaraan!

Optie 3: je hebt geen tijd maar draagt lijst14 wel een warm hart toe: download de poster van lijst14.nl, print die uit en hang ‘m voor je raam.


Spelregels:
-Iedereen zorgt voor zijn eigen materiaal, te weten: behangplak, emmer en kwast.
-Je houdt je aan de regels die lokaal gelden, dus niet wildplakken! Probeer ook vooraf uit te zoeken hoeveel posters je ongeveer nodig hebt voor jouw gemeente.
-Het is op vrijwillige basis dus evt. kosten die je maakt zijn voor eigen rekening.
-Meld het als je klaar bent in je regio/gemeente bij je coördinator. Zo houden wij het overzicht.
-Heb vooral veel plezier!

Provinciale coördinatoren:

Zeeland:
Nel: e-mail

Noord-Brabant:
Bas: e-mail

Limburg:
Ronald:e-mail

Utrecht:
Micha: e-mail

Gelderland:
Ronald: e-mail

Overijssel:
Jan: e-mail

Noord-Holland:
Andre: e-mail

Zuid-Holland:
Robert: e-mail

Fryslan:
Bas: e-mail

Drenthe:
Thomas: e-mail

Flevoland:
Miep: e-mail

Groningen:
Hendrik: e-mail

 

Bron: Lijst14 - Niburu