Britse verzwijgt loterijprijs voor gezin

Za 21 Januari 2006 18:44 | Truthseeker | 2819 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Vrouw verzwijgt loterijprijs voor eigen gezin

LONDEN - Een mysterieuze Britse heeft al drie jaar 2,5 miljoen euro op haar bankrekening staan, maar haar man en kinderen weten van niets. De vrouw won het geld in een loterij. Omdat ze bang was dat het haar leven op zijn kop zou zetten, heeft ze de prijs verzwegen. Ze vertelde anoniem haar verhaal in een radioprogramma van de BBC dat ging over geld en geluk, aldus The Guardian van zaterdag.

De vrouw was uiteraard heel blij met de prijs, vertelde ze, maar was bang dat haar kinderen te verwend zouden worden en dat haar man zijn baan zou opzeggen. „Het zou ons gezinnetje zo op zijn kop hebben gezet.” De redactie van de radioshow benadrukt te hebben vastgesteld dat het verhaal van de vrouw klopt. Het geld maakte haar in zoverre gelukkig dat ze blij was alle rekeningen te kunnen betalen. Een extraatje verklaarde ze thuis door te zeggen dat ze een bonus had gekregen of wat had weten te sparen.

In het radioprogramma werd ook verhaald van een loterijwinnaar die de prijs aan zijn kip had te danken. De man had zijn kip, Kiev, over een rekenmachine laten lopen en vervolgens die getallen op het lottoformulier ingevuld

-----------------------------------------------------------------------------------

http://www.telegraaf.nl/buitenland/32110791/Vrouw_verzwijgt_loterijprijs_voor_eigen_gezin.html

 

Bron: Telegraaf