Loose Change vanaf vandaag op DVD, Nederlands ondertiteld

Vr 1 September 2006 15:16 | Truthseeker | 5182 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Met inleiding en interviews door Daan de Wit van DeepJournal
De 9/11-documentaire Loose Change 2nd edition is vanaf vandaag te koop in allerlei winkels (en online); de documentaire is voorzien van Nederlandstalige ondertitels. In een apart segment leidt Daan de Wit van DeepJournal en DaanSpeak de documentaire in en interviewt hij Mat Herben en Willem Middelkoop.

Parlementslid Herben, defensiespecialist en voormalig hoofdredacteur van de publicaties van het ministerie van Defensie, bekijkt live op camera de documentaire en spreekt zijn verbazing uit over de feiten die hem daarin worden gepresenteerd. Hij is van mening dat de feiten zo belangrijk zijn dat de verontrustende vragen die ze oproepen moeten worden gedeeld met de Amerikaanse ambassadeur in Nederland (wat hij prompt deed na afloop van het interview in een persoonlijk gesprek met de ambassadeur) en met collega's in de VS (Herben bevindt zich op dit moment in Amerika). Op de vraag of hij bereid was de documentaire te tonen aan leden van het Nederlands parlement antwoordde hij bevestigend.

Journalist Willem Middelkoop, verbonden aan RTLZ, wordt ook geinterviewd. Hij benoemt de meest verontrustende vragen rondom 9/11 en toont zich kritisch tegenover de officiële theorie bij 11 september. Hij geeft hierbij blijk van een uitgebreide feitenkennis rondom het onderwerp, een zeldzaamheid in de Nederlandse journalistiek.

Prijs: € 7,99

Zie hem ook hier gratis online.

 

 

Bron: Deep Journal (Nieuwe Website van DaanSpeak)