Charlie Sheen zet twijfels bij theorie over 9/11 (video)

Vr 24 Maart 2006 16:01 | Truthseeker | 5329 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen

Charlie Sheen heeft gezegd dat hij zijn twijfels heeft over de officiële verklaring omtrent de gebeurtenissen op 9/11.

Sheen zegt dat hij gelooft dat de Amerikaanse regering de echte waarheid rond 9/11 verborgen houdt. De acteur roept op tot vergaand onderzoek om de waarheid boven tafel te krijgen.

In Amerika zijn al langere tijd actiegroepen en websites actief die beweren dat de Amerikaanse overheid zelf achter de aanslagen zat om zo onder het volk angst te creëren - met als gevolg ingrijpende wetten als de Patriot Act - en de steun te krijgen om Irak binnen te vallen. Er zijn diverse documentaires over gemaakt waarin vele moeilijk verklaarbare feiten naar boven komen.

Tegenover het radioprogramma The Alex Jones Show zei Sheen: "Het officiële verhaal dat 19 amateurs met wat messen vier commerciële vliegtuigen kapen en hiermee 75% van hun doelwitten precies raken: dat is pas een samenzweringstheorie! Het roept veel vragen op."

Sheen zet onder meer zijn vraagtekens bij het vliegtuig dat in het Pentagon stortte. "Ik wil wel eens zien hoe dat vliegtuig al die manoeuvres heeft gemaakt." Het toestel dat zich in het Pentagon boorde, werd nooit op camera vastgelegd. Er zijn alleen foto's van het gebouw net voor en net na de inslag. "Het is aan ons om de waarheid te onthullen. We zijn dat verschuldigd aan de slachtoffers en hun families."

Het desbetreffende interview is hier gratis online te beluisteren.

 

 

 

Bron: Ditmoetjezien.nl

Reacties

  Alex Jones bij CNN

  Vr 24 Maart 2006 22:27 | Truthseeker |

  Ook de Radio Presentator die Charlie Sheen interviewde is vandaag op CNN verschenen.


  Klik hier voor de online video.


   


  Meer informatie

  Za 25 Maart 2006 18:40 | Truthseeker |

  Tweede Radio Interview (Vrijdag) tussen Charlie Sheen en Alex Jones:
  http://www.prisonplanet.tv/audio/240306sheen.htm

  Tweede Alex Jones Video (Zaterdag) interview op CNN:
  http://www.prisonplanet.com/articles/march2006/250306showbiztonightalex.htm


  Charlie Sheen en Rosie O'Donnell

  Zo 1 April 2007 15:41 | Truthseeker |

  Charlie Sheen gaat de voice-over doen in een nieuwe documentaire over de fouten die zijn gemaakt tijdens 11 september omdat hij vindt dat het een verhaal is ´that needs to be told.´ De acteur zal het commentaar doen van Loose Change: Final Cut, waarin de rol van de overheid tijdens de aanvallen op de Twin Towers onder de loep wordt genomen. Sheen: ,,Het is een verhaal over de waarheid, en de waarheid moet verteld worden. Het is niet alleen ik, niet alleen Hollywood, maar de sociale gemeenschap die opstaat en zegt 'Wat jullie aan ons hebben gegeven slaat nergens op.´ We willen gewoon betere antwoorden.''

  Bron: FilmopTV Blog

  Deze week is ook Rosie O'Donnell naar buiten getreden over haar twijfels rondom 9/11.
  Zie hier de video uit haar TV programma The View, het betreffende fragment is op TV door 30 miljoen mensen bekeken:
  Ook Rosie wordt zoals verwacht hard aangepakt door de rest van de Amerikaanse Media, hier door Scarborough, Hannity & Colmes en natuurlijk ook O'Reilly.