Charlie Sheen zet twijfels bij theorie over 9/11 (video)

vrijdag 24 maart 2006 16:01 | Truthseeker | 5284 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen

Charlie Sheen heeft gezegd dat hij zijn twijfels heeft over de officiële verklaring omtrent de gebeurtenissen op 9/11.

Sheen zegt dat hij gelooft dat de Amerikaanse regering de echte waarheid rond 9/11 verborgen houdt. De acteur roept op tot vergaand onderzoek om de waarheid boven tafel te krijgen.

In Amerika zijn al langere tijd actiegroepen en websites actief die beweren dat de Amerikaanse overheid zelf achter de aanslagen zat om zo onder het volk angst te creëren - met als gevolg ingrijpende wetten als de Patriot Act - en de steun te krijgen om Irak binnen te vallen. Er zijn diverse documentaires over gemaakt waarin vele moeilijk verklaarbare feiten naar boven komen.

Tegenover het radioprogramma The Alex Jones Show zei Sheen: "Het officiële verhaal dat 19 amateurs met wat messen vier commerciële vliegtuigen kapen en hiermee 75% van hun doelwitten precies raken: dat is pas een samenzweringstheorie! Het roept veel vragen op."

Sheen zet onder meer zijn vraagtekens bij het vliegtuig dat in het Pentagon stortte. "Ik wil wel eens zien hoe dat vliegtuig al die manoeuvres heeft gemaakt." Het toestel dat zich in het Pentagon boorde, werd nooit op camera vastgelegd. Er zijn alleen foto's van het gebouw net voor en net na de inslag. "Het is aan ons om de waarheid te onthullen. We zijn dat verschuldigd aan de slachtoffers en hun families."

Het desbetreffende interview is hier gratis online te beluisteren.

Bron: Ditmoetjezien.nl

Reacties

 Quote

Ik zocht verlichting, ik bestudeerde de grote wijsheidstradities, ik sprak met goeroe's en zieners, ik mediteerde in de Himalaya; niets bracht verlichting. Doe niets. Steven Harrison