Majoor George A. Filer, Getuige in het (Ufo) Disclosure Project

Vr 6 Oktober 2006 10:56 | Truthseeker | 5263 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Majoor George Filer was een luchtmachtinlichtingenofficier die niet alleen een buitengewone ontmoeting had met een enorme UFO boven Engeland op z’n radar, maar er later in de zeventiger jaren ook achter kwam, toen hij aanwezig was op de McGuire Luchtmacht Basis in New Jersey, dat er een buitenaards biologisch wezen (EBE) was neergeschoten bij Fort Dix. De buitenaardse vluchtte naar de aangrenzende McGuire luchtmachtbasis, waar hij stierf bij de landingsbaan. Hij getuigt dat deze levensvorm toen werd opgepakt en naar de Wright-Patterson luchtmachtbasis werd gebracht. Daarna, werd veel van het standaard personeel, dat een rol had gespeeld in die gebeurtenis, snel overgeplaatst. Majoor Filer wijst er ook op dat de “hoon factor” zeer effectief is om mensen die ET’s of UFO’s hebben gezien het zwijgen op te leggen en zeer behulpzaam is bij het in stand houden van de geheimhouding.

George A. Filer III: Mijn naam is George A. Filer III. Ik zat bij de Amerikaanse luchtmacht en mijn eindrang was majoor. Ik was navigator op verschillende vliegtuigen en tankertransportvliegtuigen. Ik was gedurende de langste periode van mijn carrière een luchtmachtinlichtingsofficier, ik lichtte in die periode generaals en congresleden in over onze mogelijkheden en de bedreigingen aan onze luchtmacht.


Majoor George A. Filer III

Wel, ik was een inlichtingenofficier en kwam een keer om ongeveer 04.00 uur in de ochtend op mijn werk. Op die ochtend van 18 januari in 1978 reed ik naar de hoofdpoort van McGuire en het viel mij op dat er rode lichten waren op de startbaan en dat er daar waarschijnlijk dus iets aan de hand was. Ik besteedde er niet veel aandacht aan totdat ik bij de 21st Luchtmacht Commando Post, waar ik werkte, aankwam. Ik was een assistent-chef van de inlichtingendienst bij de 21st luchtmachtgroep welke de volledige controle had over de militaire vliegtuigen die de president en verschillende VIP’s van de Mississippi Rivier tot aan India toe heen en weer vlogen. We hadden de beschikking over zo’n 300 vliegtuigen en we vlogen allerlei soorten missies die te maken hadden met militaire luchtbruggen die we hadden uitgezet.

Die speciale ochtend ging ik naar de commandopost waar ik werd opgevangen door het hoofd daarvan die zei dat het een zeer opwindende avond was geweest en dat we de hele nacht UFO’s boven McGuire hadden gehad. Hij vertelde dat er één uiteindelijk landde of mogelijk was neergestort bij Fort Dix en dat, toen een agent van de militaire politie een alien tegenkwam, die zijn geweer trok en het neerschoot. En ik vroeg: ‘buitenlander, alien?’ (In het Engels wordt alien ook gebruikt voor een buitenlander of vreemdeling.) Ik was een beetje in de war toen hij zei ‘alien’. En hij zei: "Nee, een buitenaardse vanuit de ruimte." Hij was daar zeer duidelijk in, dat er in feite een buitenaardse vanuit de ruimte was neergeschoten bij Fort Dix, en dat het, nadat het gewond was geraakt, was weggerend richting McGuire. 

Lees hier verder op Ufowijzer.nl


Bron: Boek ‘Disclosure’ van Steven M. Greer. Vertaling: Hans Jochems voor Ufowijzer september 2006

Bron: Ufowijzer - Disclosure Project

Reacties

  Disclosure Project (Video)

  Vr 6 Oktober 2006 11:00 | Truthseeker |

  Wat mij betreft de belangrijkste UFO-informatie. Onderstaande zijn 2 video\'s van het Disclosure Project DVD. In deze documentaire komen een tien tot twintig hooggeplaatste getuigen aan het woord die tot in detail over hun ervaringen met UFO’s vertellen.  (TIP)


  The Disclosure Project - Two-hour Disclosure Witness Testimony DVD 1of2:http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=6552475158249898710&hl=nl" type="application/x-shockwave-flash">  The Disclosure Project - Two-hour Disclosure Witness Testimony DVD 2of2:http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-4694075066240662837&hl=nl" type="application/x-shockwave-flash">


  Bron: https://www.ufowijzer.nl/VideoLinks.html" target="_blank">http://www.ufowijzer.nl/VideoLinks.html