Irakveteranen marcheren 200 km door Amerika voor vrede

Wo 19 April 2006 11:33 | Truthseeker | 3242 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Ze trokken vorige maand dwars door Amerika. Om de man op straat te vertellen wat er werkelijk gebeurt in zo'n oorlog voor de vrede.

Veel soldaten hoorden eenmaal thuis een heel andere kijk op de oorlog die zijzelf vochten. Zij wilden hun eigen verhaal vertellen maar liepen tegen een muur van onbegrip.

Toch lijkt het erop dat de steun voor deze soldaten groeit. Steeds meer mensen verwelkomen de andere kant van het verhaal.
Totaal geen respect voor mensenlevens weet 1 soldaat het te omschrijven. De ander vertelt hoe willekeurig iedereen werd neergeschoten op commando wanneer er weer eens een bom was afgegaan, standaardprocedure. Eentje weet zich te herinneren dat hij met een pantservoertuig over een klein jongetje reed en barst in tranen uit. Zoveel onschuldige mensen, boeren en werkers die alleen bezig waren hun kostje bijelkaar te vergaren voor hun gezin.

Deze jongens zijn hun geweten tegen gekomen. Ze krijgen de beelden niet uit hun hoofd en zoeken steun bij elkaar. Samen besluiten ze Amerika te vertellen wat er echt aan de hand is in die " oorlog voor vrede ". Natuurlijk zijn er nog steeds de sympatisanten van het huidige regime maar tijdens de tocht wordt duidelijk dat toch steeds meer mensen begrijpen dat dit de verkeerde trein is waar ze opgesprongen zijn, zij zoeken een uitweg, hoe komen wij er vanaf?

Deze actie is 1 van de vele demonstraties en acties die dezer dagen en weken gehouden worden in Amerika en natuurlijk hebben wij nog het 911 verhaal, ook daar volgen de ontwikkelingen elkaar in sneltreintempo op. 6 mei zal Dhr. Morgan Reynolds, een oud medewerker van Bush een toespraak houden.

De vraag lijkt niet te zijn of de Amerikaanse overheid overstag zal gaan maar wanneer dat zal gebeuren.

Mede door de inzet van deze dappere soldaten en hun voortdurende acties lijkt er weer hoop te gloren voor de vrede.

Nexus

Video 2vandaag:

http://www.tweevandaag.com/call.php?module=PX_Video&func=view&vid=19956&startvideo=1

Bron 911: rense.com


Bron: Niburu en Rense