Dode en ernstig zieken door vermageringspil

woensdag 26 april 2006 15:05 | Truthseeker | 3498 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

PARIJS - Vermageringspillen die schildklierextracten van varkens bevatten, hebben een Frans persoon het leven gekost.

Vijf anderen zijn op de intensive care van een ziekenhuis in de Franse hoofdstad terecht gekomen, meldden gezondheidsfunctionarissen woensdag.

Sinds het sterfgeval op 18 april belandden zestien personen in het ziekenhuis nadat zij de afslankpillen van een Parijse apotheker hadden ingenomen. De Franse autoriteiten hebben woensdag contact opgenomen met ongeveer zeventig gebruikers die mogelijk gevaar lopen.

Extracten van schildklier worden normaal gebruikt voor patiënten met een trage schildklier. De stofwisseling gaat sneller en het lichaam neemt minder vetten en suikers op door de medicatie. Het gebruik van dierenextracten voor de medicijnen is echter tegen de medische regels in Frankrijk,  aldus de Telgraaf.


Bron: Telegraaf

Reacties

    Best heftig hoor..

    woensdag 26 april 2006 19:54 | Innercircle |

    Het is toch verplicht om precies te vermelden wat erin een medicijn zit? Maar ja, zo zie je maar...zo veel corruptie gaande...wat niet weet, wat niet deert denkt men blijkbaar vaak. Ik ben juist van mening dat hoe meer we weten, hoe beter we beslissingen kunnen nemen.


 Quote

"De Matrix is overal. Het is rondom ons, zelfs in deze kamer. Je kunt het zien als je naar buiten kijkt of de televisie aan zet. Je voelt het als je naar het werk gaat, of naar de kerk en wanneer je de belasting betaalt. Het is de wereld die over je ogen is getrokken om je te verblinden voor de waarheid."
Morpheus in The Matrix