Steorns vrije-energiemotor wordt uitvoerig getest

Di 20 Februari 2007 13:26 | Truthseeker | 3509 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
DUBLIN - Het Ierse bedrijf Steorn dat in augustus 2006 een paginagrote advertentie plaatste om wetenschappers op te roepen hun gevonden technologie te valideren, hebben de vrije-energiemotor Orbo genoemd. De advertentie in The Economist heeft grote belangstelling onder wetenschappers getrokken.

Het bedrijf Steorn heeft reeds eerder complexe technologieen op innovatieve manieren ontwikkeld. Ze zijn werkzaam bij het scherpste punt van veel progressieve bedrijven. Het bedrijf heeft veel ervaring door oplossingen te bieden aan de energie-, ontwikkelings- en de ICT-industrie. Zo hebben ze een technologie ontwikkeld die criminaliteit opspoort in gebieden als magneet- en chipkaartfraude, optical disc fraude en hebben expertise geboden in de internationale juridische gemeenschap. Het bedrijf heeft er naar eigen zeggen absoluut geen baat bij een hoax de wereld in te helpen en hun reputatie op het spel te zetten.

Steorn ontdekte vorig jaar bij toeval een manier om de kracht van de afstoting van permanente magneten om te zetten in beweging. Steorn schrijft in het in de wacht staande patent dat de beweging die ontstaat als twee recht tegenover elkaar staande magneten elkaar afstoten, via een mechanische constructie kan zorgen dat er zich tussen de magneten wel of niet een mu-schild bevindt, zodat op het moment dat de magneten weer naar elkaar toe moeten bewegen dit kan gebeuren zonder dat dit kracht kost. De in stand blijvende onbalans genereert dus een kracht uit het niets, waardoor schone energie gegenereerd kan worden.

Lees hier verder op Xerson.nl en download ook een korte Steorns informatie video (wmv, 10mb)


Zie ook gerelateerde artikelen
Bron: Xerson - Steorn