Nieuwe 9/11 Film, Everybody's Gotta Learn Sometime(video)

Ma 15 Mei 2006 22:57 | Truthseeker | 5448 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Vele van de verontrustende gebeurtenissen rondom de aanslagen van 9/11, grotendeels genegeerd door de mainstream media, roepen indringende ethische vragen op over zaken als verantwoordelijkheid, gerechtigheid en censuur in Amerika.

Everybody's Gotta Learn Sometime geeft, als wellicht de meest indrukwekkende film tot nu toe, een overzicht van de onrustbarende en zwaar gecensureerde feiten die de grootste terreuraanslag in de Verenigde Staten vergezellen. En terwijl een wereldwijde volksbeweging blijft groeien, en antwoorden eist op de vele onbeantwoorde vragen, maakt de publieke roep om verantwoording en opheldering deze film wellicht tot de belangrijkste van 2006.

Everybody's Gotta Learn Sometime is vrij beschikbaar, geproduceerd door een onafhankelijke filmmaker, enkel bedoeld voor voorlichting en journalistieke doeleinden."


Afgelopen weekend ging Everybody's Gotta Learn Sometime in première, waarbij het publiek na afloop een staande ovatie gaf. Of de film inderdaad de veelbelovende inleiding van hierboven waarmaakt kun je zelf bekijken. Voor iedereen die geïnteresseerd is in 9/11 zeker de moeite waard.

Je kunt hem bekijken op
Google Video (helaas nog vrij matige kwaliteit)
Windows Media of Quicktime formaat
of via de torrent downloaden.

Bron: Fok!