Niet meer als 2500 euro op zak

maandag 26 maart 2007 13:20 | Truthseeker | 3779 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) gaat strenger toezien op grote bedragen contant geld die zij aantreft bij politiecontroles.
Steeds vaker treffen politieagenten grote hoeveelheden contant geld aan bij een controle. Bedragen vanaf 2500 euro worden in beslag genomen als er geen goede verklaring is voor de herkomst van het geld. Een aantal agenten van de KLPD krijgt een speciale opleiding om sneller te kunnen vaststellen of het om verdacht geld gaat. De nationale recherche geeft ook informatie door aan de verkeerspolitie bij het herkennen van witwaspraktijken.

Bron: Telegraaf
Externe link: http://www.yayabla.nl

 Quote

Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten, zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden, legers mieren verdwaasd rondtrekken, trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek, bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen, als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven, weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
waarschinlijk een indiaan