Gorilla gooit bezoeker tand uit

Wo 19 April 2006 10:57 | Truthseeker | 4126 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Een woedende gorilla heeft een bezoeker van de Fasano-zoo nabij Brindisi een tand uitgeslagen. De mensaap wierp een steen naar een groepje kijklustigen en trof een man op de lip.

Een van de bezoekers had een hazelnoot naar het dier gegooid. Daarop werd de aap zo boos dat hij een kei naar de dierenliefhebbers wierp. Een Italiaanse man kreeg de steen op zijn lip en hield er een verbrijzelde tand aan over. Het slachtoffer heeft klacht ingediend - naar men vermoedt tegen de dierentuin.

Bron: HLN

Reacties

  Goh dat klinkt bekend

  Wo 19 April 2006 11:00 | Frank |
  Lange Frans slaat iemand in het publiek in elkaar...en intussen zingen over zinloos geweld!

  Rapper Lange Frans heeft tijdens een optreden een jonge bezoeker flink geslagen. Tijdens het feest, dat vrijdagavond werd gehouden in dancing Lord Nelson in Meppel, gooide een jongen een ijsklontje naar Frans. Hij stak ook zijn middelvinger op. De rapper pikte dat niet en sprong van het podium af om de jongen even in elkaar te rammen...


  De jongen verliet daarna de discotheek. Lange Frans vervolgde zijn optreden. Wel wist hij later nog zijn excuses aan het publiek te maken. ´Ik trek jullie toch ook niet van de fiets af terwijl jullie je krantenwijk aan het doen zijn?´ vertelde hij. Ik vind dit geen vergelijking. Je kunt toch niet zomaar als artiest iemand in het publiek in elkaar slaan? Wat denk je dat die bekende rappers of Britney Spears op een dag meemaken? En Lange Frans maar zingen over zinloos geweld...ga toch weg!

  Het kan ook wel eens goed gaan.

  Wo 19 April 2006 11:11 | Truthseeker |

  Slang sluit vriendschap met zijn eten

  Bron: ABC News

  In Tokyo's Mutsugoro Okoku Zoo is een opmerkelijke vriendschap ontstaan tussen een slang en zijn eten. Het 1.20 meter lange mannetje Aochan kreeg in oktober vorig jaar een dwerghamster voorgeschoteld, nadat hij weigerde bevroren muizen te eten. Maar ook dit levende hapje liet de slang links liggen.

  De negen centimeter lange, vrouwelijke hamster Gohan -wat Japans is voor maaltijd- en de slang leven nu al geruime tijd samen in een kartonnen doos. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Gohan klimt soms zelfs op de rug van Aochan", vertelt verzorger Kazuya Yamamoto.

  De hamster, die bij wijze van grap 'maaltijd' is genoemd, doet haar naam weinig eer aan. Yamamoto: "Ik geloof niet dat er gevaar dreigt. Aochan lijkt te genieten van Gohans gezelschap."  -----------------------------------------------------------------------------------------


  Kat en papegaai vormen jagersduo

  De Braziliaanse kat Chiquita heeft een opmerkelijke manier gevonden om elke dag een maaltje vlees bij elkaar te scharrelen. Samen met papegaai Pitico gaat hij regelmatig op jacht, waarbij de vogel als lokaas fungeert.

  Chiquita en Pitico zijn al maandenlang onafscheidelijk. Hun vriendschap is zo groot dat ze samen slapen en dezelfde etensbak gebruiken. De papegaai is hierdoor zelfs stukjes vlees gaan eten.

  Andere vogels verschalkt de papegaai nog niet, maar helpen vangen kan hij als de beste. Chiquita stuurt zijn maatje erop uit om een gevecht aan te gaan met een lekker hapje. Zodra het slachtoffer niet oplet, komt de kat tevoorschijn en slaat toe.

  Bron: http://www.fok.nl