Byron presenteert met trots: Een auto die op water loopt!

Vr 5 Mei 2006 10:49 | Truthseeker | 4798 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

In de lente van 2005, richtte Sol Millin een research groep op in het exotische Byron Bay in Australië en noemde het ‘Byron New Energy’ afgekort BNE. Het was Sol Millin’s intentie om vrije energie te ontwikkelen voor de wereld en zoals we kunnen lezen uit hun missiestatement is hun intentie om ‘een niet winstgevende humanitaire groep te vormen’. Om dit doel te bereiken heeft BNE een ‘open source’- structuur aangenomen om zo alle onderzoek en technologie vrijelijk te delen op een op Wiki gebaseerde website, die het iedereen toestaat te publiceren of een bijdrage te leveren, om op die manier lid te worden van de BNE gemeenschap.

In September 2005 lanceerde Sol Millin zijn volgende initiatief om een groep onderzoekers en wetenschappers bij elkaar te brengen die een bijdrage zouden kunnen leveren aan de doelstelling van BNE om vrije energie voor de wereld te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot Daniel Winter’s steun voor deze groep en in die tijd werd ook ik gevraagd door Sol om lid te worden van het BNE team. Ik had Sol ontmoet door mijn boek ‘Souls of Distortion Awakening’ dat hij gelezen had en waar hij erg over te spreken was. We hebben vaak van gedachten gewisseld over onze favoriete onderwerpen fysica en bewustzijn en uiteindelijk heeft Sol me uitgenodigd om aan boord van het BNE team te komen als webmaster van www.byronnewenergy.com.


Joe Cell ingebouwd in een auto

Vandaag presenteert BNE met trots haar eerste resultaten van haar zoektocht naar ‘niet vervuilende energie voor de toekomst’. BNE heeft wat het noemt een kosmische watercel ontwikkeld die een nieuwe nog onbekende energievorm aan haar omgeving onttrekt en die gebruikt kan worden als brandstof voor een verbrandingsmotor en waarop dus een auto kan lopen. In feite bevat de cel alleen maar drie concentrische roestvrijstalen elektroden die ondergedompeld zijn in water. De buitenste elektrode is de anode, de binnenste de kathode en de centrum elektrode is elektrisch neutraal. De cel wordt geladen met een 12V gelijkspanning voor de duur van slechts enkele minuten. Zoals verwacht ontstaat er een normaal elektrolyseproces maar merkwaardig genoeg ontstaat er ook een nog onbekend energieleverend proces dat blijft voortduren zelfs nadat de voeding wordt uitgezet. Volgens de originele uitvinder, een man die zich niet wil identificeren anders dan met zijn voornaam Joe, begint de cel uit zichzelf energie te onttrekken uit de kosmos. Na enkele dage ‘kosmisch laden’, zal de cel zogeheten ‘geladen water’ bevatten dat gebruikt kan worden.

Lees hier verder

 U kunt hier alvast onze demonstratie video zien:

breedband (Window Media Player)

smallband (Window Media Player)

 

 

 

 

Bron: Souls of Distortion - Jan Wicherink

Reacties