Staat van beleg - de opkomst van een politiestaat (video)

Do 14 September 2006 20:38 | Truthseeker | 3409 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Deze video laat zien hoe de VS van democratie verandert in een rasechte politiestaat waar mensenrechten aan de laars gelapt worden en het woord van de president en zijn handlangers heilig is. Keer op keer overtreden zij universele wetten en onze overheden blijven deze mensen steunen in hun haatcampagne tegen moslims en andersdenkenden.
Recht heeft hier niks meer mee te maken. In Nederland zijn wij ook goed op weg naar dezelfde structuren. Camera's houden mensen voortdurend in de gaten in grote steden, op snelwegen, allemaal onder het voorwendsel dat het om onze veiligheid gaat.

Reeds meer als 200.000 mensen werken tegen het terrorisme wordt ons voorgehouden maar waar is dat terrorisme dan?
Als onze overheid niet inbindt en hun steun aan de VS heroverweegt wordt de kans dat een of andere splintercel die zich identificeert met El Quaida, een aanslag pleegt eerder groter dan kleiner.
In de video kunnen jullie ook zien hoe groot het verzet is tegen Bush, nog nooit gezien? Net als de protestmars tijdens de inhuldiging van Bush waar de veiligheidsagenten hem van de weg hebben moeten halen omdat het volk kwaad was en hem NIET als president accepteerden. 911 was een geschenk uit de hemel waardoor Bush het volk achter zich kreeg en de "war on terror" kon starten. Een oorlog die nooit zal ophouden opdat de industrieën achter de Bush-clan optimaal kunnen profiteren van een voortdurende vraag naar nieuwe wapens. Je wilt het niet geloven? Nu al komt leugen na leugen boven water, veel mensen zien het gevaar nog niet omdat de meeste oorlogen zich ver van hun bed afspelen maar de tijd zal steeds meer ogen openen.

GoogleVideo:

Martial Law, Rise Of The Police State, (Nederlandse Ondertiteling)

Nexus

 

Bron: Niburu - Nexus - Infowars