Bayer dumpt HIV-besmette medicijnen in Europa (video)

Monday 16 October 2006 21:08 | Truthseeker | 5009 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Nadat duizenden hemofiliepatienten in de VS stierven door HIV-besmetting van een medicijn geproduceerd door Bayer is dit, met toestemming van de VS overheid, in onder andere Italie en Spanje op de markt gebracht. Dit meldt MSNBC News.

Duizenden kinderen zijn inmiddels aan het AIDS-virus wat in het te injecteren medicijn zit overleden. Officiele documenten tonen aan dat het louter om de winst ging, en de dood van vele mensen niet relevant was voor het farmaciebedrijf.

In Amerika werden de besmette medicijnen verboden, maar met medeweten van de FDA zijn deze medicijnen in Europa op de markt gebracht, wegens economische redenen.

Ook officials in Frankrijk wisten er vanaf, aldus advocaat Mike Papantonio.

Bron - Vertaling: Xerson.nl
Andere Bron

Bekijk de video van MSNBC NEWS: 

Bron: MSNBC - Xerson
Externe link: http://www.xerson.nl

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‚??wereldbeeld‚??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.