Aquarium plaatst chips in vissen

donderdag 24 mei 2007 09:02 | Truthseeker | 5838 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Het aquarium van Singapore heeft een aantal vissen voorzien van microchips. Daarmee kunnen bezoekers de verscheidene soorten beter herkennen. Als een bepaalde vis langs een sensor op het glazen paneel zwemt, verschijnt op een lcd-schermpje informatie over het dier.

Het Singaporese Underwater World is het eerste aquarium ter wereld dat deze technologie gebruikt, aldus dagblad The Straits Times woensdag.

Het project kostte omgerekend 15.000 euro. Daarmee zijn tot nog toe twintig vissen te volgen.

Het aquarium overweegt ook haaien uit te rusten met chips.

Bron: NU
Externe link: http://www.nu.nl

Reacties

  ROBOTS

  donderdag 24 mei 2007 11:42 | lilianvbh@chell.nl |

  Ik lees alléén maar dat de vissen zijn te volgen, niét dat ze ze ook te beinvloeden zijn!


  Enkele maand geleden zag ik een video van een stier in een arena die op een toreador afstormde, het dier had een CHIPimplantatie ondergaan. Vlàk voor de aanval op de toreador werd er via apparatuur een knop omgedraaid  en de stier blokkeerde volkomen, stond vlàk voor detoreador doodstil, Ik was wèrkelijk verbijsterd!!


  Hetzelfde werd getest bij een kat.  2 katten zaten in een kleine ruimte, op een gegeven moment zie je dat ze een knop omdraaien, binnen 3sec,verandert  de ene kat opslag in een agressief dier die de andere kat (die duidelijk nèrgens op voorbereidt is, lag te slapen) te lijf gaat!!  Op het moment dat de apparatuur werd uitgeschakeld, was de kat direkt weer rustig, wèl viel mij op dat niet alleen de ààngevalle kat van streek was, maar óók de andere kat wat uit zijn doen was!


  Dit was allebei afschuwwelijk om te zien! Is dit wat er voor ONS klaarligt??? Als dieren op afstand te beinvloeden zijn , zijn WIJ dit óók!!!!  Dan worden wij mensen kompleet ROBOTS en overal en voor ALLES INZETBAAR!!!  Dit is toch wèrkelijk te krankzínnig voor wóórden!! 


  IK hoop dat een ieder die dit leest, hier serieus over nadenkt en hierover met  zijn/haar omgeving over praat , het plan van het inplanteren van de FRID.CHIP komt sneller dichterbij dan wij denken!               Wat zou het gewèldig zijn, als ALLE SITEMAKERS '' de koppen'''  bij elkaar zouden steken en elke dag een waarschuwing gaven op hun ''FRONTPAGE'', èlke dag telt namenlijk, lijkt mij een geweldig plan!


 Quote

'Als je jong bent en ergens voor vecht,ben je een rebel.Als je hetzelfde doet als oudere vrouw nemen er mensen aanstoot aan'.
Antjie Krog (dichteres/schrijster)