Paranormale tv op je pc

Di 28 November 2006 13:49 | Truthseeker | 3900 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Haarlem - De integratie van televisie en Internet lijkt steeds dichterbij te komen. Webtv is een ontwikkeling die het mogelijk maakt om via de televisie te internetten en om via de computer televisie te kijken. Door de opkomst van webtv lijkt het kijkgedrag van mensen te veranderen. Websites die op aanvraag video fragmenten laten zien worden steeds populairder en zorgen ervoor dat mensen kunnen zien wat ze willen, waar ze dat willen en wanneer ze dat willen.

Deze tendens wordt ook al door een aantal Nederlandse televisiezenders erkend. Op websites als uitzendinggemist.nl of tvopjepc.nl zijn alle uitzendingen van de publieke omroep terug te zien en zorgen ervoor dat mensen niet meer thuis hoeven te blijven voor de televisie.

Voor elk wat wils
Naast algemene websites die veel uiteenlopende onderwerpen laten zien, komen er ook steeds meer specifieke webtv zenders. Vorige maand ging bijvoorbeeld de website paranormaal.tv de lucht in, deze 'paranormale' zender is de eerste in Europa en behandelt de meest uiteenlopende Paranormale onderwerpen. Paranormaal.tv verwacht een groot aantal kijkers.Bron: Google News