Chirurgisch Team voert 12e implantaatoperatie uit.

Di 20 Februari 2007 13:06 | Truthseeker | 4036 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen
De wetenschap is meestal snel met het belachelijk maken van dit vreemde onderwerp van ons. Maar sinds het in de openbaarheid is gekomen, is er een select groepje van mannelijke en vrouwelijke wetenschappers geweest die bij hun persoonlijke overtuiging en verklaringen bleven betreffende dit onderwerp.

Wanneer sceptici en debunkers worden geconfronteerd met de bewering dat een persoon ervan overtuigd is dat er door buitenaardse wezens een indringende procedure op hem wordt uitgevoerd, dan roepen zij meestal: “Laat mij het bewijs dan maar eens zien.” De Amerikaanse voetspecialist dr. Roger Leir voldeed aan die vraag van bewijs voor dergelijke beweringen op de enige manier waartoe hij bevoegd was. Door middel van een operatie en daarbij de beweerde implantaten te verwijderen.

©UFODATA januari/februari 2007

Vertaling: Paul Harmans februari 2007 met toestemming van Russel Callaghan

Alle foto’s zijn van Michael Portanova Photograpy

Dr. Roger Leir
Dr. Roger Leir

Buitenaards implantaat operatie nr. 12
Op 23 september 2006 kondigde dr Roger Leir en zijn chirurgisch team van A&S Research aan dat zij hun twaalfde operatie hadden uitgevoerd om een vermoedelijk buitenaards implantaat te verwijderen. Dr. Leir, een voetspecialist uit Zuid Californië, is volgens velen ‘s werelds voornaamste deskundige betreffende het onderzoek naar buitenaardse implantaten. Whitley Strieber heeft vele malen verklaard dat dr. Leir een ‘ware pionier’ is op het gebied van dit complexe en mysterieuze onderwerp.

Art Bell, de gastheer van de wereldbekende talkshow Coast to Coast AM, zei het volgende nadat hij dr. Leir in zijn programma had geïnterviewd: “Dr. Roger Leir maakte deze vier uur durende uitzending tot een van de meest opwindende nationaal te ontvangen radio-uitzendingen ooit. Veel ervan klonk alsof het eigenlijk alleen bestemd was voor ingewijden.”

Dr. Leir is auteur van zeven UFO-boeken en heeft meer dan drieduizend uur radio-ervaring. Hij verscheen tevens wereldwijd in honderden televisie-uitzendingen. Ook heeft hij in de laatste zeven jaar zijn materiaal in 42 verschillende landen gepresenteerd en heeft vele malen Engeland bezocht.

Het UFO Magazine van wijlen Graham Birdsall heeft talloze artikelen gepresenteerd over de wetenschappelijke inspanningen van dr. Leir, om dit soort kennis over te brengen op het publiek.

De laatste operatie werd uitgevoerd op een vrouwelijk ontvoeringsslachtoffer. Het object, bevestigd door röntgenonderzoek, zat in de derde teen van de rechtervoet. De patiënte had drie jaar daarvoor contact opgenomen met dr. Leir en verklaarde aan hem dat ze dacht dat ze een implantaat in haar teen had. Haar werd een pakket gestuurd met daarin de eerste vragenlijsten die aan cliënten worden gegeven welke vermoeden dat ze betrokken zijn bij het buitenaardse ontvoeringsprogramma. Deze lijsten zijn ontworpen door A&S Research. Toen die eenmaal waren geretourneerd, werd haar gevraagd een röntgenfoto van de verdachte plek te laten maken en deze foto op te sturen naar dr Leir en zijn staf röntgenologen, zodat zij hem konden beoordelen. De cliënte was zeer hulpvaardig en deed exact wat haar werd geadviseerd.

Bij de beoordeling van de röntgenfoto werd vastgesteld dat er een opmerkelijk, niet door röntgenstralen te doordringen, object in haar derde teen van de rechtervoet zat. De afmetingen van het object waren ongeveer 6mm in lengte en met een geschatte diameter van dat van de stift van een potlood. Toen eenmaal was vastgesteld dat er inderdaad een object aanwezig was, werd het contact met de cliënte voortgezet. Er werden haar talloze vragen gesteld betreffende haar persoonlijke betrokkenheid bij het onderwerp van buitenaardse ontvoering en ook of haar familie erbij betrokken was.Ze verklaarde dat er leden van de familie waren die ervaringen hadden waarbij buitenaardse wezens betrokken waren. Dr. Leir werd toen voorzien van een serie geluidscassettes die door haar vader waren gemaakt en waarop hij vrijuit praat over zijn eigen ervaringen.

Lees hier verder op Ufowijzer.nl


Bron: Ufowijzer.nl - Ufodata Magazine