Paul Harmans (Ufowijzer) Radio-interview.

Tuesday 23 January 2007 12:28 | Truthseeker | 5228 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Donderdag 11 januari was Paul Harmans, webmaster van de succesvolle site www.ufowijzer.nl te gast in Shoreline.

Ufowijzer wordt alom geprezen vanwege de degelijke achtergrondartikelen die op de site verschijnen. Het betreft veelal vertalingen/bewerkingen van kwaliteitsartikelen die in het buitenland zijn verschenen.

Voor de geinteresseerde: Download hier het betreffende radio-interview (mp3)

--------------------------------------------------------------------------------

Harmans is tevens dit jaar genomineerd voor de Frontier Award die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich inzet voor 'grenswetenschappelijke' zaken. Met name de 'no nonsense' aanpak van Harmans trekt veel bezoekers naar de site.

Update: De uiteindelijke winnaar van de Frontier Awards 2006 is:
Het team van “Dit kan niet waar zijn”

Bron: Ufoplaza - Ufowijzer

Reacties

  Ufowijzer

  Tuesday 23 January 2007 20:34 | louise |

  Hoi Truthseeker

  Bedankt voor je link naar Ufowijzer, erg interessant

  Ik heb mezelf ook tot doel gesteld zoveel mogelijk mensen opmerkzaam maken (niet  overtuigen) van het feit dat UFO’s wel degelijk bestaan. Dat was ook de aanleiding voor mij om mijn artikel ''close encounter'' op de voorpagina te platsen.

  Er zijn ervaringen waar je liever niet met anderen over spreekt maar anderzijds  zijn er ook taboe's die doorgebroken moeten worden omdat onze tijd dat van ons vraagt.

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh