Avontuurlijke hamster overleeft sloperij

Sunday 4 June 2006 12:32 | Truthseeker | 1978 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

LONDEN - De personeelsleden van een Britse witgoedsloperij, waar wasmachines en dergelijke in repen metaal worden getransformeerd, waren stomverbaasd toen ze vrijdag een hamstertje uit een metaalversnipperaar zagen strompelen. Slechts een lichte verwonding aan een van zijn pootjes herinnerde aan de barre tocht die hij door drie verschillende sloopmachines en de versnipperaar had gemaakt, meldde de Britse krant The Guardian zaterdag.De bedrijfsleider van Recyclo in het noorden van Wales, Tony Williams, vertelde aan de krant dat niet duidelijk was hoe de hamster, die inmiddels de naam Mike gekregen heeft, tussen de honderden tonnen metaal was terechtgekomen. Zeker is wel dat hij tussen het te versnipperen witgoed heeft gezeten en dat hij na het uitladen van een vrachtwagen samen met de fornuizen en de wasmachines via roterende trommels, lopende banden en zeven gedurende een minuut of vier onderweg is geweest.

Bij de laatste controle van de stukken metaal troffen de personeelsleden hem aan. „Hij was klein genoeg om tussen de bladen van de versnipperaar te vallen en groot genoeg om niet door de zeef te vallen”, zei Williams. Mike woont voorlopig bij een van de medewerkers van het sloopbedrijf.

Bron: Telegraaf

 Quote

zoekend naar de grenzen van mijn zijn verder en verder ga ik mezelf verliezend in oneindigheid opgelost in leegte in openheid hervind ik mezelf als stilte als vrijheid
luisa