Youtube laatste strohalm voor klokkenluider

Thursday 31 August 2006 12:35 | Truthseeker | 2824 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Een ex-medewerker van Lockheed heeft een film op Youtube gezet om veiligheidsproblemen met boten aan het licht te brengen. Het is voor hem de laatste strohalm.

Eerder informeerde Michael de Kort zijn superieuren, maar hij kreeg nul op zijn rekest. Ook overheidsmedewerkers gaven geen gehoor aan zijn verzoek, zo meldt de Washington Post. Volgens De Kort hebben meerdere opgeknapte boten van de Amerikaanse kustwacht ernstige veiligheidsproblemen. Omdat niemand naar hem wil luisteren heeft hij nu een film online gezet op de populaire videosite Youtube.

"Wat ik ga vertellen lijkt belachelijk", zo begint De Kort zijn tien minuten durende filmpje. In de video vertelt hij over beveiligingscamera's die niet alles in de gaten kunnen houden en apparatuur die niet werkt onder koude weersomstandigheden. "Het is moeilijk voor te stellen dat de overheid en de grootste aannemer voor Defensie in staat zijn om zo incompetent te werk te gaan", vertelt De Kort.

De kustwacht heeft aangegeven de aantijgingen nader te onderzoeken. Lockheed wil geen commentaar geven op de zaak.

Bron: Webwereld

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti