Ramp zal winterspelen treffen volgens Nostradamus

zaterdag 11 februari 2006 13:25 | Truthseeker | 3899 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
De profeet Nostradamus voorspelt een ramp tijdens de Olympische Winterspelen in Turijn. Dit volgens een interpretatie uit een aantal van de kwatrijnen die de helderziende geschreven heeft. De ramp kan een terroristische aanval zijn, maar ook een aanval van buitenaardse wezens.

Nostradamus schreef in in van zijn kwatrijnen:

"Cinq & quarante degrés ciel bruslera
Feu approcher de la grand cité neuue [neufue]
Instant grand flamme esparse sautera
Quand on voudra des Normans faire preuue. "

"Op 45 graden zal de lucht branden,
Vuur zal de grote nieuwe stad naderen:
In een oogwenk zal een grote spetterende vlam opspringen,
Wanneer men een bewijs zal willen van de Normandiers. "

(kwatrijn 6:97)

Nu ligt Turijn op 45 graden, en het bewijs wat men van de Normandiers wil, is dat de buitenaardse wezens, die niet goedschiks zijn, willen aantonen dat ze bestaan. Waarom de Grey het juist op Turijn hebben voorzien, is omdat de lijkwade van Jezus Christus, die overigens door sommigen als nep bestempeld is maar door anderen weer als authentiek bewezen is, zich daar bevindt.

De Grey zijn volgens sommige bijbelse theorieen de gevallen engelen die na de oorlog in de sterrenhemel door Christus verslagen werden en op de planeet aarde geworpen werden.

Nostradamus zegt ook wanneer het ongeveer zal gebeuren:

Eeuw X, kwatrijn 74 van Nostradamus zegt: "In het jaar van het grote zevende nummer zal het verschijnen tijdens de spelen van de Hecatomb, niet lang van het grote millennium".

Eeuw IX-83 luidt: "De twintigste zon van Taurus zal de aarde doen beven. Het zal het grote volle theater vernietigen: Zodat de lucht en hemel verduisterd wordt, en het land, en zelfs de ongelovigen God en de heiligen zullen aanroepen".

Men is zo bang voor de Grey, dat men de God en de heiligen gaan aanroepen. Overigens zullen de Grey met diens nazi-bondgenoten volgens sommige theorieen niet lang daarna met hun Flying Triangles in Jeruzalem neerdalen, aldus de antichrist Heer Sananda.
Bron: Xerson