Teken de petitie tegen de vingerafdruk van Ballin

Zo 17 Februari 2008 16:30 | Geenflauwekul | 3419 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Wederom heeft Big Brother Ballin weer maatregelen voor ons in petto om de privacy aan te tasten. Dit zogenaamd weer onder het motto "u heeft toch niets te verbergen?". Ditmaal betreft het het vrijgeven van de vingerafdruk die volgend jaar op het pasport zou moeten komen aan de politie.

Wanneer gaan die schellen uiteindelijk eens van de ogen vallen bij de Nederlanders? Als het te laat is wellicht? Links, rechts, allochtoon, autochtoon, moslim, christen, man of vrouw, het maakt niets uit want we worden allemaal slachtoffer van deze maatregelen.

Nog even en de Orwelliaanse nachtmerrie komt uit. Zelfs nog erger dan dat, dan kunnen we met een ingeplante chip rondlopen.

Kom nu in actie tegen dit fascistische beleid en zet uw digitale handtekening tegen het dwaze plan van minister Hirsch Ballin om onze vingerafdrukken te misbruiken.

Ga naar:

http://www.geenflauwekul.nl/component/option,com_joomlapetition/func,viewcategory/Itemid,/catid,3/

Maar u kunt meer doen. Heeft u een website, zet dan onderstaande banners op uw site:

 Tevens bestaat er een plan om te gaan demonstreren tegen deze vrijheidsinperking en alle andere maatregelen. Deze demonstratie zal plaatsvinden op 14 juni a.s. U kunt u opgeven op de site:

www.opstand.freedisk.nl

Stop de Orwelliaanse nachtmerrie, samen staan we sterk!