Zakkenvuller van het jaar 2007 bekend

Vr 4 Januari 2008 15:36 | Geenflauwekul | 3382 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Met enige gepaste trots willen we aan u de winnaar bekendmaken van de verkiezing "zakkenvuller van het jaar 2007". Vanaf half november heeft u aan ons de mensen genomineerd voor deze verkiezingen en in december heeft u naar hartelust gestemd, zodat we nu de winnaar bekend kunnen maken.

Op de eerste plaats (met 21,9% van de stemmen) eindigde Wim Kok. Ik las ooit een keer een artikel over Kok dat hij zo populair was bij Tony Blair (of moeten we Tony Blér zeggen, genoemd naar het bléren). Ik zie het al voor me wat een lachwekkende toestanden dit moet hebben veroorzaakt toen zijn naam werd aangekondigd. Ladies and gentleman, with great pleasure i announce my big friend Wim Cock. Nog een geluk dat hij geen Dik met zijn voornaam heette. Dick Cock!

 

Op de valreep verloren, dus net geen eerste geworden is onze Argentijnse prinses Maxima Zorrequeta (weer eens iets anders dan Duitsers zullen we maar zeggen). Duizenden asielzoekers kregen niet die behandeling die zij gekregen heeft. En dan nog een grote mond hebben en de Nederlanders beledigen dat we geen cultuur hebben. Ere allochtoon Maxima kreeg 20,5% van de stemmen.

Derde en ook heel dichtbij eindigde onze nationale balken ezel, of bak ellende, balken ellende en noem maar op wat voor lieve koosnaampjes er bestaan voor deze echte moraalridder. De hele bevolking mocht inleveren terwijl deze man zichzelf en al de andere zakkenvullers in de kamer een salarisverhoging gaven. Zijn dat ook soms normen en waarden Balkie? Harry Potter kreeg 19,2% van de stemmen.

Vierde werd Wouter boskabouter. De man die pleit voor een multiculturele samenleving, maar zelf zijn kinderen naar een witte school brengt (16,4%), vijfde Ayaan Hirsi Ali, die loog voor haar verblijfsvergunning (11%), zesde ijzeren dame Rita Verdonk (5,5%) en een gedeelde zevende plaats tussen de zichzelf grootgermaans leider noemende nazi Constant Kusters en de nationale tut hola Femke Halsema (beiden 2,7%)

Wim Kock, je onderscheiding komt er aan.