De ontwrichting van de samenleving.

Di 22 Januari 2008 13:53 | Geenflauwekul | 2967 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Wilders komt met een film over de islam. Wilders kennende zal het wel weer een hoop kretologie zijn maar oplossingen ho maar! Maar dat boeit Wilders niet, want die volgt braaf de instructies op die hij elke maand krijgt van de Israëlische ambassade. Zo wordt de oorlog die al duizenden jaren heerst tussen de Joden en de Arabieren straks in het westen uitgevochten.

 

Aan de andere zijde roept Brahim Bourzik op tot het openzetten van alle moskeeën, maar dan alleen voor moslims. Alleen voor moslims, is dat geen discriminatie? En wie was ook alweer Brahim Bourzik? Bourzik was toch die man die destijds zijn vriend El Moumni voor de camera liet zeggen dat alle homo’s lager stonden dan honden en varkens. En dit terwijl Brahim Bourzik bij een politieke partij zat (en misschien nog steeds zit) die een homo als voorzitter had in die periode. Ik denk dat deze Brahim Bourzik dus wel een van de slechtere voorbeelden is als het gaat om het zoeken naar oplossingen voor deze etnische onrust.

Ook is er geopperd door de Arabisch Europese Unie om met een tegenfilm te komen. Waar zal deze over gaan? Christenen die het midden oosten leegplunderen, of zal Abu weer terugvallen op zijn Anne Frank karikatuur?

Over één ding kunnen we het met zijn allen eens zijn. Moslim, christen, atheïst, boeddhist of heiden, het gaat niet goed in Nederland. Ik zie straks de Illuminatie weer in hun handen wrijven. Het is ze weer eens gelukt om mensen tegen elkaar op te zetten. En het ergste, op deze manier kan een aanslag niet uitblijven. Hierna zal bij het eerste de beste onderzoek met de vraag of de mensen bereid zijn vrijheid in te leveren voor veiligheid, weer volmondig ja worden gezegd. Het zelfde trucje gebeurde ook na 9-11 in Amerika. Totdat we in de fase komen dat een ieder een chip krijgt ingeplant. De fase die de christenen “het teken van het beest” noemen.

Laten we elkaar geen mietje noemen, er zijn genoeg spanningen tussen zogenaamde moslims en de autochtone Nederlander. Onze gevangenissen puilen er mee uit. Maar wat willen we nu eigenlijk? Zoeken we naar een aanvaardbare oplossing, of kiezen we voor haatcampagnes? 
 

Reacties

  Geen flauwekul

  Di 22 Januari 2008 19:51 | Destrée |

  Graag dus "geen flauwekul".


  Over Wilders lees ik:


  "want die volgt braaf de instructies op die hij elke maand krijgt van de Israëlische ambassade."


  Graag dus "geen flauwekul" - en graag even meteen de bewijzen van deze boude bewering.


  Charles Destrée; https://mailto:kaak@wanadoo.fr" target="_blank">kaak@wanadoo.fr


  Geen flauwekul - en géén anonimiteit a.u.b.

  Di 22 Januari 2008 19:58 | Destrée |

   

  "He welkom in de blog van Geenflauwekul

  Ik heb nog geen tijd gehad om iets in mijn blog te schrijven".


  Zielig hoor. Wie geen tijd heeft moet tijd maken.

   


  Wat wie waar hoe?

  Di 22 Januari 2008 20:26 | Geenflauwekul |

  Waar ben je op uit Destrée? Ben je een aanhanger van Wilders?


  Lees de vrij Nederland maar eens, daar staat voldoende in wat deze zaken genoeg kan onderbouwen. Een weblog is iets voor mensen die geen website hebben. Laat ik nou in jouw weblog deel het zelfde zien staan, zou die tekst die daar staat geen standaard mededeling zijn denk je? Wij hebben dus wel een website. En ik duft te wedden dat Destrée niet jouw echte naam is.


  Diegene die dus zielig is ben je zelf.