Krijgen Google en Live search concurrentie?

dinsdag 24 oktober 2006 20:27 | Frank | 2781 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Moeten Google en Live Search gaan oppassen? Als het aan Ms. Dewey ligt wél. Deze dame maakt zoeken op internet namelijk een stuk amusanter.

Wie namelijk naar Ms. Dewey gaat, ziet daar behalve een fraaie dame ook een zoekbox. Wanneer u daar iets intikt (probeer bijvoorbeeld eens Lord of the Rings of een favoriet hierop de site Bush ), geeft mejuffrouw Dewey eerst haar visie op het onderwerp voordat ze een aantal zoekresultaten laat zien.

Wanneer u te lang geen aandacht aan haar besteedt, begint ze tegen het scherm te tikken en op andere manieren uw aandacht te trekken. Kortom een echte vrouw. Wie er achter deze amusante zoekmachine zitten is niet bekend. Jammer is alleen wel dat de site nogal traag is.
Bron: computer idee

 Quote

"De Matrix is overal. Het is rondom ons, zelfs in deze kamer. Je kunt het zien als je naar buiten kijkt of de televisie aan zet. Je voelt het als je naar het werk gaat, of naar de kerk en wanneer je de belasting betaalt. Het is de wereld die over je ogen is getrokken om je te verblinden voor de waarheid."
Morpheus in The Matrix