79-jarige vrouw berooft bank met plastic pistool

zondag 10 september 2006 10:55 | Frank | 3297 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Een 79-jarige vrouw is aangehouden wegens het overvallen van een bank. Hoewel een 79-jarige die een bank overvalt al redelijk opmerkelijk is, is het helemaal gek te noemen dat ze dit met een plastic pistool deed.

Volgens het proces verbaal ging de vrouw dinsdag een filiaal van een Amerikaanse bank binnen, gehuld in een grote regenjas. Ze vroeg een loketbediende om wat dichter bij het raam te komen zitten omdat ze "net terug was van de tandarts en hierdoor niet zo hard kon praten". Daarna fluisterde ze dat ze 30.000 dollar wenste, terwijl ze een plastic pistool liet zien.

De loketbediende zag echter meteen dat het pistool nep was en activeerde het stille alarmsysteem. De oude dame werd, zonder buit, de bank uitgeleid door de politie. Ze werd vrijgelaten met een borgsom van 4.500 dollar en riskeert een celstraf van 20 jaar.

Waarom deze vrouw tot deze actie is overgegaan is nog onduidlijk.

Bron: FOK!
Externe link: http://www.fok.nl

 Quote

"The truth is useless. You have to understand this right now. You can't deposit the truth in a bank. You can't buy groceries with the truth. You can't pay rent with the truth. The truth is a useless commodity that will hang around your neck like an albatross all the way to the homeless shelter. And if you think that the million or so people in this country that are really interested in the truth about their government can support people who would tell them the truth, you got another thing coming. Because the million or so people in this country that are truly interested in the truth don't have any money."
Jeb Bush (Florida Governor, brother of George W. Bush)