Brainwashed one more time(video)

Vr 1 September 2006 21:57 | Frank | 3049 keer bekeken | 3 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Op 11 September, de vijfde 'verjaardag' van de aanslagen op 11 September 2001, zal CNN Pipeline de gehele CNN uitzendingen van vijf jaar geleden opnieuw uitzenden. De uitzendingen op CNN Pipeline beginnen die dag om 14.30 uur Nederlandse tijd en start enkele minuten voordat CNN het nieuws als eerste bracht dat een vliegtuig in het World Trade Center was gecrasht.

Nog eenmaal zal CNN u meenemen naar de dag die ons leven voorgoed veranderde. Daarnaast zal CNN Pipeline ook live verslag doen van de herdenkingen in New York, Washington en Pennsylvania. CNN zal ook vele video en audio clips brengen van de herdenkingen en zal laten zien hoe de aanslagen de wereld voorgoed hebben veranderd.

"Geen ander netwerk heeft de bronnen om op grote schaal een ongekende herhaling van de orginele 9/11 uitzendingen opnieuw uit te zenden zoals die werden uitgezonden," zei David Payne van CNN.com.

Op 11 September zal CNN Pipeline voor alle bezoekers van CNN.com gratis zijn en kan iedereen dus vanaf 14.30 uur onder anderen meekijken naar de CNN coverage zoals die precies, op de minuut, vijf jaar terug begon. Deze zal te zien zijn op Pipe 4.

Op 11 September was de berichtgeving van CNN snel, maar chaotisch. Zo verschenen meerdere valse berichten op de TV-schermen. CNN was echter wel de eerste die het nieuws van de aanslagen bracht.

Voor de live berichtgeving zal Richard Lui verslag doen vanaf Ground Zero, waar tot vijf jaar terug de 'Trade Towers' stonden. 

RTL Nieuws
De herhalingen van CNN lijken op de "RTL Flashbacks" waar RTL Nieuws vorige maand mee is gestopt. RTL Nieuws plaatste elke maand een oude extra uitzending online, zoals ook van 11 September. Deze is te vinden op http://www.rtl.nl/actueel/rtlnieuws/11september2001.xml.

Bron: Wikipedia / RTL / CNN

Reacties

  De propaganda machine gaat er nog een keer op los

  Vr 1 September 2006 11:00 | Frank |

  Nu er steeds meer mensen zijn die het officieële verhaal over 9/11 in twijfel trekken moet de propaganda machine van CNN nog een keer in volle actie. "Mensen word wakker!!"


  Zij rusten niet in vrede !

  Vr 1 September 2006 13:00 | toulouse |

  Nee , de slachtoffers van 11/9 rusten niet in vrede... Deze dodenherdenking wordt misbruikt voor de goorste propaganda oorlog ooit. Wie of wat ,en waarvoor , deze aanslag ook gepleegd is zullen we nooit met zekerheid kunnen achterhalen.


  Maar een oud  frans gezegde is hier wel op zijn plaats ; " Kijk naar wie van deze misdaad het grootste profijt trekt !"


  Ik  kan alleen maar hopen dat de mensheid beseft dat het zo niet verder kan, en men zich eindelijk bewust wordt dat vrede alleen maar kan bereikt worden als iedereen van de vruchten van deze aarde kan genieten.


  Zembla...9/11...

  Zo 3 September 2006 14:07 | Truthseeker |

  Diep triest hoe de media momenteel weer bezig is om 9/11 als zwaar gestoord complot te beschouwen. HP de Tijd had vorige week mega propaganda artikel, Twee vandaag was eergisteren weer slecht bezig. Canvas 2 weken geleden ook weer diep triest, ik hoop dat mensen die dit soort propaganda zien beseffen dat ze zwaar in de maling worden genomen, ze halen 3 punten onderuit, maar over de echte feiten (die andere 300) hoor je ze niet.... zwijgen ze nog altijd over!


  ------------------------------------------------------------------------------------------------------


  hier lijstje met aankomende agenda betreffende 9/11


  beknopte agenda:

  30 Augustus, 20:00, “Confronting the evidence” Deel 1,2 en 3 op Salto TV in Amsterdam

  1 September, 9/11 maand op Zapruder_Inc

  6 September, Conferentie over 11 september in Arnhem

  8 September, David Ray Griffin in Amsterdam

  8 September, vrijdag, Pauw en Witteman over 9/11, 22:00

  8 September, vrijdag, 2Vandaag 9/11 documentaire Ned 3. 19:00

  10 September, zondag, Zembla 9/11 documentaire Ned. 3, 22:15 (met medewerking van Zapruder_Inc.)

  10 September, Loose Change op BNN

  11 September, Film en lezingen in debali in Amsterdam

  11-20 September, TU-Delft, vijf jaar na 9/11

  14 september, Feit en Fictie rondom 9/11 op de TU-Twente

  16 September, de mega-conferentie in de Jaarbeurs te Utrecht, sprekers als Andreas von Bülow, Robin de Ruiter, Jimmy Walter.

  De absolute krakers in dit rijtje zijn het mega-congres op 16 september in Utrecht en het de lezing van David Ray Griffin op 8 september in Amsterdam.

  Bron: http://www.vkmag.com/zapruder


  -------------------------------------------------------------------------------------


  Mijn laatste hoop is Zembla.. Hoop dat deze journalisten nou EINDELIJK eens echte journalistiek gaan bedrijven.


  --------------------------------------------------------------------------------------


  ZEMBLA: Het complot van 11 september
  Bron: Zembla

  Op zondag 10 september 22.35 uur Nederland 3 in ZEMBLA: “Het complot van 11 september” met deskundigen van de TU-Delft, het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium en explosieven-experts.

  Heeft u zich wel eens afgevraagd of het allemaal echt gebeurd is zoals de regering Bush heeft gezegd? Hoe het toch kon gebeuren dat 19 kapers met plastic mesjes er in slaagden om vliegtuigen in de Twin Towers en het Pentagon te vliegen? Zonder dat ze werden gepakt of in de lucht werden onderschept? Terwijl 11 geheime diensten al van te voren hadden aangekondigd dat dit stond te gebeuren?

  Inmiddels weten honderdduizenden mensen het zeker: het is allemaal een groot complot. De Twin Towers zijn door explosieven ingestort, het Pentagon is niet door een vliegtuig aangevallen, maar door een raket. En Bin Laden is eigenlijk van de CIA. De regering Bush zit zelf achter de aanslagen, omdat ze een excuus zochten om oorlog te voeren in het Midden Oosten.

  Wilt u eens uitzoeken waar uzelf staat. Of u een complotdenker bent, of dat u geen seconde twijfelt aan de officiële lezing van de regering-Bush, dan kunt u voor de ZEMBLA-uitzending op 10 september al wat voorwerk doen. Op deze site staan links naar de belangrijkste websites over 9/11 en het meest relevante videomateriaal. Mocht u daar nog niet voldoende aan hebben, dan kunt u m.b.v. zoekmachines nog verder duiken in het oerwoud aan sites over de waarheid rond 9/11.