Er is geen samenzwering

Wo 3 Oktober 2007 03:13 | Frank | 3905 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Er is geen samenzwering. Er zijn geen mensen die een wereldregering willen of de Nieuwe Wereldorde. Geheime genootschappen zijn alleen geheim voor de lol van het geheim zijn, in het echt zijn het gewoon heren-clubjes die één keer per week samenkomen om te spelen alsof ze werkelijk belangrijk zijn. Bohemian Grove, idem dito. Gewoon een stelletje machtige mannen die één keer per jaar op een soort van zomerkamp gaan om te ontspannen. Niets mis mee. 

Het is wel waar dat er mensen zijn die ons willen laten geloven dat er een samenzwering is, ook gewoon voor de lol. Gewoon om te zien wat voor onzin we allemaal kunnen verzinnen, hoever de paranoïden onder ons durven te gaan. Net zoals het idee Jezus en Christendom is verzonnen, gewoon om te zien wat mensen er allemaal omheen kunnen verzinnen. Jodendom en Islam idem dito. New Age, kapitalisme en socialisme, communisme, noem maar op, allemaal verzonnen voor de lol.

De mensen die dat verzinnen, die ons willen laten geloven dat er een samenzwering is, zijn mensen als Alex Jones, David Icke, William Cooper, John Kuhles, Jim Marrs, noem maar op. Zij doen dat voor de lol, en om beroemd te worden en om wat geld te verdienen.

Het is ongevaarlijke lol, gewoon een stelletje mensen die het leuk vinden om de rest van de mensheid op een grote schaal in de maling te nemen. Niet dat ze er iets mee willen bereiken, of zo, het is gewoon ongevaarlijke, puberale, studentikoze lol. Niets meer en niets minder.

Alles wat wijst op het bestaan van een wereldwijde samenzwering is slechts toeval. Het is toeval dat Wouter Bos dezelfde achternaam heeft als George W. Bush. Het is toeval dat ze beiden naar een Bilderbergconferentie zijn geweest, dat ze beiden geen verkiezing hebben gewonnen, en dat ze beiden voor geen meter te vertrouwen zijn. Puur toeval, dat heeft niets met een samenzwering te maken. 

Want natuurlijk is het puur toeval dat Wouter Bos (AKA Walter Bush?) opeens een voorstander is van de oorlog in Afghanistan na een leuke chat met de organisatoren van de Bilderberggroep (waaronder onze Bea, de Kloon van Bernhard). En nu hij in de regering zit is elke vorm van socialisme geheel verdwenen, maar hé, wat verwachten we ook van een ex-medewerker van Shell, or should I say, Koninklijke Shell, aangezien Bea ook daar een flinke vinger in de smerige pap heeft. Puur toeval allemaal.

Zo is het ook puur toeval als er straks weer een grote aanslag gaat plaatsvinden in Amerika. Het is ook puur toeval als dat vlak voor de verkiezingen gebeurt, en dat er dan een noodtoestand wordt afgekondigd, waardoor de FEMA de taken van de president overneemt (wat eigenlijk al zo is, maar daar schrijven de Media liever niet over) en dat er dan een oorlog tegen Iran wordt begonnen. Allemaal toeval, toeval, toeval... en vooral ook toeval als dit scenario klopt.

Nee, er is geen samenzwering. Echt, geloof me maar. Ga maar rustig slapen. De Amerikanen zijn onze vrienden en ja, Osama Bin Laden is nog steeds gevaarlijk, maar dat lost onze regering wel op. Balkenende en Bos waken over ons, en nu met de SGP in de regering hebben we God ook aan onze zijde.

Ik vraag me soms af waarom ik me toch zo ongemakkelijk voel in deze wereld?

Bron: Snips (aanbevolen)

Reacties

  Geef het beest zijn naam

  Do 4 Oktober 2007 10:25 | Destrée |

  "Er zijn geen mensen die een wereldregering willen of de Nieuwe Wereldorde. "  Zo werd in 1926, mijn geboortejaar, ook een Nieuwe Wereldorde voorgesteld; eenvoudiger de Nieuw Orde genaamd. In feite de Germaanse Nieuwe Orde. Voorgesteld door Hitler, in Mein Kampf.  Hitler werd in het zadel geholpen door dezelfde multinational ondernemingen, die ook de Amerikaanse Presidenten - en dus Bush in het zadel hielpen.

  Die multinational ondernemingen waren en zijn het eigendom van de Zionistisch/Christische 'Upper 10'.

  Waarmee het Oranjefascisme collaboreerde en collaboreert.  Zo krijgen wij een duidelijk beeld van wie aan de touwtjes trekken.

  Dat is dus de Godsdienstige maffia.

  Dus, voordat wij gaan dweilen - moet éérst die Godsdienstige kraan dicht.  Amen,

  Charles Destrée.


  Streven naar Wereldmacht

  Di 23 Oktober 2007 13:28 | Vincent Brunott |

  Als ik mijzelf onderzoek kom ik tot de conclusie dat iets in mij naar almacht streeft. Niet zozeer om te kicken op alleenheeschappij en me omringd te weten door miljarden slaven maar vooral om te voorkomen dat iets van buitenaf mij nadelig kan beïnvloeden. Daarom zou ik bijvoorbeeld ook de macht willen hebben over alle griepvirussen. Als ik bezig ben met manipuleren wil ik daarbij tenslotte niet gestoord worden koorts, hoestbuien en knikkende knieën. Iets anders in mij beseft dat ik erg eenzaam word met louter slaven om mij heen en dat ik moeilijk echt gelukkig kan worden als ik mijn medemensen niet als gelijkwaardig erken en daardoor hun geluk in de weg sta. Het zou dan niet bepaald een vrolijke boel worden...


  Niets menselijks is mij vreemd en ik ben ervan overtuigd dat iedereen in zichzelf, naast allerlei andere eigenschappen, spoortjes van ultieme heerszucht kan vinden. Als die heerszucht op ziekelijke wijze wordt gecultiveerd kan het de eigenschappen waarmee die heerszucht in harmonie dient te zijn verdringen en dat is volgens mij ongeveer wat er gebeurt binnen bepaalde occulte gezelschappen en andere machtselites die erop uit zijn om de wereld te onderwerpen.


  Tenslotte zou heerszucht niet verder mogen reiken dan tot een gezonde assertiviteit en ingebed moeten blijven in een harmoniërend geheel van eigenschappen dat  zich ook tot de buitenwereld harmonisch verhoudt. Wat ik hiermee bedoel is dat iedereen die moeite heeft zich voor te stellen dat er mensen bestaan die alles en iedereen willen overheersen, misschien aan een realistischer wereldbeeld kunnen komen door een vorsende blik te werpen op het eigen innerlijk. Wie de wereld kent, kent zichzelf en wie zichzelf kent, kent de wereld. De oude Grieken wisten dat al.