Wet moet zogenaamd terrorist hinderen

Wo 14 Maart 2007 18:42 | Frank | 2521 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

In een verwoede poging de schimmige vijand een stap voor te blijven in de voortrazende Oorlog tegen het Terrorisme heeft Minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken een nieuwe wet die potentiële terroristen de pas moet afsnijden bedacht.

"een nieuwe wet die potentiële terroristen de pas moet afsnijden, is niet bedreigend voor de privacy" aldus Ter Horst. Slechts een enkeling kan er last van hebben. Volgens haar worden momenteel tien tot twintig radicale islamieten hinderlijk gevolgd door de politie. Het vervelende aan wetgeving is dat die voor iedereen geldt, dus ook voor de niet terrorist, maar bijvoorbeeld ook voor een activist, of een vreedzame demonstrant.

Er zijn dus 20 mensen die, misschien, wel eens ooit, in de verre toekomst, terrorist gaan worden en daarover is nu den haag volop aan het debatteren. Je kan wel merken dat de verkiezingen erop zitten en politiek den-haag het allemaal een stuk veiliger aan het maken is in Nederland. eh um.

De nieuwe wet maakt het mogelijk maatregelen op te leggen aan mensen die een gevaar kunnen vormen voor de nationale veiligheid, maar die nog geen verdachte zijn. Zo zou het hen verboden kunnen worden op het Binnenhof te komen of op Schiphol als de inlichtingendienst AIVD vermoedt dat ze er een aanslag plannen.Maar volgens Ter Horst is het dus niet bedreigend voor de privacy en zij kan het weten.

De maatregelen, die worden opgelegd door de minister van Binnenlandse Zaken, gelden in principe voor drie maanden, maar kunnen worden verlengd tot twee jaar. In de Kamer lijkt een meerderheid voor te zijn. CDA, VVD en SGP zijn voor, PvdA en ChristenUnie hebben kritiek, maar zijn geneigd het voorstel ook te steunen. De PVV is tegen, het voorstel gaat Wilders' partij niet ver genoeg.

Mensen vergeten vaak dat het de potentiele potentiele terroristen zijn die uiteindelijk een potentieel terrorist worden, het is duidelijk dat als wij een veilige samenleving willen, we de aanwas van potentiele terroristen bij de bron moeten stoppen door iets te doen aan het groeiende aantal potentiele potentiele terroristen.

Hierbij denken ministers dan aan extra hoge verkeersboetes, het uitbreiden van het vocabulaire van surveillerende agenten met nieuwe scheldwoorden, een leuk nieuw verkeersbord langs de weg met een ‘enquete-achtige’ uitstraling en het onredelijk verhogen van energieprijzen, benzineprijzen alsmede het bedenken van een nieuw, totaal van de pot gerukt ziekenkosten beleid en een rookverbod in coffeeshops. ‘Dat zal de jihadstrijders leren’.

Ga maar weer naar bed Nederland uw regering heeft alles onder controle.
(of was dat nou een bier reclame)

Bron: YaYaBLa / Trouw

Reacties

  Terroristische regering

  Do 15 Maart 2007 11:43 | Destrée |

  Daar lees ik de bedrieglijk misleidende - want offiële - tekst:


  "De nieuwe wet maakt het mogelijk maatregelen op te leggen aan mensen die een gevaar kunnen vormen voor de nationale veiligheid, maar die nog geen verdachte zijn. Zo zou het hen verboden kunnen worden op het Binnenhof te komen of op Schiphol als de inlichtingendienst AIVD vermoedt dat ze er een aanslag plannen. Maar volgens Ter Horst is het dus niet bedreigend voor de privacy en zij kan het weten."


  Alle tegenstanders van de 'Gevestigde Macht 'zijn terroristen. Ooit was ook ik officieel een terrorist. Volgens de opvattingen van de Duitse bezetter. En nu ben ik het vast ook nog voor de al sinds 4 eeuwen Oranjefascistische bezetter van Nederland.


  Wanneer zal de AIVD eens het officieel "niet bedreigend" - maar in feite terrorisend - Huis van Oranje aan de kaak gaan stellen?


  Nooit natuurlijk. Want de AIVD is niet meer of minder dan een verlengstuk van het Huis van Oranje.