Reuters: We worden bezocht door de Grey aliens

Vr 14 Oktober 2005 19:42 | Frank | 5944 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
LIMA - Het Britse persbureau Reuters bericht dat wij door de Grey bezocht worden, en dat "De wederkomst van Christus op de wolken uit de hemel" niets anders is dan ruimteschepen van een andere planeet die terugkeren. Ook topfunctionarissen van de Amerikaanse luchtmacht zeggen in een persconferentie dat we bezoek hebben gehad van buitenaardse wezens.


The World Extratrerrestrial Congress

Johnathan Reed, een voormalig psycholoog zegt dat hij in Seattle met zijn Golden Retriever aan het rondtrekken was. Daarop verscheen er een Grey - een buitenaards wezen met een groot hoofd en grote zwarte ogen - en die nam zijn hond mee. De grey echter keerde terug, en verbleef negen dagen in het huis van de man. In deze negen dagen communiceerde de alien telepatisch met de man. De alien kon zijn gedachten lezen, en de man kreeg de gedachten van de alien door, aldus de man tegen Reuters.

De alien had rood bloed, ademde, maar sprak niet. De huid van de alien was als een varken, en hij had een klein spleetje als mond. Hij mocht een bloedmonster afnemen, en laboratoriumtesten toonden aan dat het wezen 46 chromosomen had, net als mensen, maar 9 daarvan waren als die van dolfijnen en zeeschildpadden.

Reed en andere mensen, waaronder Uruguayan Rafael Ulloa zegt dat tijdens de aanslagen op het World Trade Center op 11 sepember 2001 zij en verschillenden andere mensen telepatisch via de aliens doorgekregen hadden dat ze het gebouw moest ontvluchten of uit de buurt moesten blijven van het gebouw. Deze mensen komen deze week in Lima samen voor een World Extratrerrestrial Congress.

Peru is een mekka geweest voor mysteries, en er zijn een grote hoeveelheid buitenaardse ruimteschepen gezien, met name in het zuidwesten van Chilca. Lokale inwoners zeggen dat buitenaardse wezens hen geholpen hebben met het doen ontspruiten van waterbronnen. Door onbekende krachten konden de wezens een waterbron doen ontspringen.

Het congres dat georganiseerd wordt georganiseerd door de Alfa y Omega group. De terugkomst van Christus, wat beschreven staat in de bijbel, zal volgens hen een terugkomst met ruimteschepen zijn. Immers, met hemelvaarstdag steeg Jezus met zijn lichaam de lucht in en verdween in een wolk. Aangezien de hemel boven ons is, en buiten de dampkring geen lucht is, is het logisch dat Hij een schip ingegaan is. Engelen die verschenen zeiden dat Hij terugkomt zoals Hij weggegaan is, en dat Hij vanuit de hemel met de wolken zal neerdalen op aarde. Deze terugkomst zal plaatsvinden na een wereldramp.


Bevestiging van de Amerikaanse luchtmacht

Tijdens een persconferentie dinsdag vertelde de gepensioeneerde luitenant kolonel Donald Ware van de U.S. Air Force dat hij contact gehad heeft met buitenaardse wezens. Dit gebeurde in 1953 toen hij zeven buitenaardse ruimteschepen over Washington D.C. zag vliegen. Hij zegt dat hij de wezens zelf niet gezien heeft, maar dat hij de UFO's acht keer heeft terug zien keren tot 1982, vertelt Ware tegen Reuters.

Wendell Stevens, een gepensioeneerde kolonel van de U.S. Airforce, onderzocht 100 zaken inzake buitenaardse wezens, en hoewel hij nog nooit een met eigen ogen heeft gezien gelooft hij na de zaken onderzocht te hebben, voor honderd procent zeker dat aliens bestaan en de aarde bezoeken.

Hij begon te werken als onderzoeker toen de U.S. Airforce binnen één maand twee vermeende neergestorte UFO's geborgen had. De luchtmacht ontkent echter dat ze dit hebben gedaan.

Stevens die denkt dat hij misschien wel het grootste archief van UFO-foto's over de wereld heeft, zegt dat hij van 1947 tot 1949 in Alaska heeft gewerkt. Hij maakte deel uit van een project waar B-29 vliegtuigen uitgerust met speciale instrumenten en apparatuur ingezet werden om de buitenaardse wezens te kunnen opsporen.

Stevens, die niet eerder in aliens geloofde, zegt dat het in het vliegtuig zijn taak was om de bemanning in te lichten over de B-29 omtrent het radiospectrum. Hij vertelt hoe het radiospectrum compleet verstoord werd, en de temperatuur in het vliegtuig toenam. Toen de bemanning naar buiten keek, zagen ze tot hun grote schrik een vliegende schotel naast het vliegtuig vliegen, aldus de voormalig topfunctionaris tegen Reuters.

Hij zegt dat de bemanning de vliegende schotel met vier verschillende typen camera's fotografeerde, maar dat de foto's ingenomen zijn door de militaire overheid en het in de doofpot is gestopt. Geen enkele luchtmacht woordvoerder kon hier commentaar op geven.
Bron: Reuters